Wat is de leukste winkelstraat volgens jou?

leukste winkelstraat

De Csaar Peterstraat in Amsterdam mag zich volgens NL streets een jaar lang de leukste winkelstraat van 2015 noemen.  Deze typische Amsterdamse winkelstraat won met 776 publieksstemmen en eindigde daardoor net voor de De Spiegelstraat in Bussum die 717 stemmen behaalde.

NLstreets organiseert de verkiezing Leukste winkelstraat elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en om het winkelend publiek te laten zien hoe inspirerend het is om juist daar te winkelen, in plaats van achter je computer allerlei webshops langs te struinen. Ook in 2017 kan er weer gestemd worden op de winkelstraten én ook op de leukste winkels van Nederland 2016.  

Wat is de leukste winkelstraat volgens jou?

Maar er zijn natuurlijk veel meer leuke winkelstraten die aandacht verdienen. Het lijkt me dan ook leuk om op Mam is de hort op de leukste winkelstraten te verzamelen. En daarbij kun jij helpen.

Dus weet jij een leuk straatje dat beslist in de spotlights moet worden gezet. Vertel dan waarom jouw favoriete winkelstraat niet mag ontbreken in deze lijst.

Doe je mee?

Dus woon je in Zwolle, Leeuwarden, Amersfoort, Alkmaar, Harderwijk, Doetinchem of weet je een heel leuk straatje in Dokkum, Maastricht of weet ik waar. Laat dan snel een reactie achter. Je kunt hieronder reageren maar natuurlijk ook op mijn Facebook pagina. Hier vind je trouwens nog meer tips voor simpel weg voor niet teveel.

11 Reacties

    • Geef het dan nog even door. Dan kan ik een lijst van de leukste winkelstraatjes volgens de lezers van Mam is de hort op nog een beetje uitbreiden.

  1. Oh wat een leuke vraag stel je! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet zo goed weet. Vroeger winkelde ik veel meer en zeker Antwerpen vond ik leuk. Maar om echt een straatje te noemen? Ik shop ook veel online, dus ben niet meer bekend met echt leuke winkelstraatjes.

  2. De Kleine Houtstraat in Haarlem! Haarlem is zó leuk… Kom zelf uit Almelo maar mijn oma is een geboren Amsterdamse en heeft ook lang in Haarlem gewoond. Echt jaloezie hoor, echt een leuke stad.

1 Trackback / Pingback

  1. De 10 leukste winkelstraten volgens Mam is de hort op

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*