Lezen en voordelig treinen in april

Yes! Er zijn weer voordelige dag treinkaarten te koop Albert Heijn.  Je kunt dus weer lekker voordelig op door de weekse dagen buiten de spits, en in het weekend de hele dag, door Nederland reizen. En dat voor slechts 16,– per kaartje en dan krijg je er ook nog een kop koffie en een digitale Telegraaf bij. 
Ik heb al een paar treinkaartjes op voorraad, omdat ik in de periode dat ze geldig zijn (27 februari t/m 7 mei 2017) een weekendje weg ga met mijn vriendin. En dan is het zeker lonend, als je zoals ik in het Noorden van het land woont en graag naar Nijmegen, Den Haag of naar een andere leuke stad wilt.

Gratis met de trein met het boekenweekgeschenk

Daarnaast hou ik ook van lezen dus als je het slim wilt aanpakken, dan boek je je uitstapje in het eerste weekend van april en koop je tussen 25 maart en 2 april voor  € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Waarom dat is? Dan is het namelijk Boekenweek en in die periode ontvang je het boekje Makkelijk leven, geschreven door Herman Koch helemaal gratis bij je boekenaankoop. En dat is nog niet alles. Op zondag 2 april kun je namelijk gratis met de NS reizen. Mits je in het bezit bent van het boekenweekgeschenk. Een win-win-situatie dus.

Makkelijk leven, geschreven door Herman Koch.

Makkelijk leven: Tom Sanders is een gevierd schrijver van zelfhulpboeken en hij leidt een gelukkig leven met Julia en twee volwassen zonen, van wie de jongste, Stefan, zijn oogappel is. Tijdens een verjaardagsfeestje voor Julia staat hun schoondochter Hanna – op wie Tom en Julia niet dol zijn – opeens voor de deur. Snikkend vertelt ze dat ze door Stefan is geslagen en dat dat niet de eerste keer is. Moet Tom zijn lievelingszoon Stefan aanspreken op zijn gedrag? Of loont het misschien meer om de adviezen uit zijn zelfhulpboeken in praktijk te brengen, zoals zijn bekende richtlijn ‘Probeer problemen niet altijd op te lossen door eraan te denken; vaak worden ze eerder opgelost door er niet aan te denken’?

Dus als je voordelig een weekend “de hort op” wilt gaan, koop dan nog deze week een voordelige treindagkaart bij het AH en oriënteer je je alvast op een boek dat je graag wilt lezen bijvoorbeeld op de website Bol.com.

Wil je altijd als de eerste op de hoogte zijn van tips om simpel weg te gaan voor niet teveel volg mij dan op Facebook of op Twitter.

Dit artikel kan affilatielinks bevatten.

Ik wens je veel lees en (gratis) treinplezier.

1 Trackback / Pingback

  1. Fietsen door de Ooijpolder - Mam is de hort op

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*