en nog veel meer

Ontdek een museum of een kasteel voor slechts 1 euro

Lidl museumactie

Net als ieder jaar start supermarkt Lidl vanaf 29 mei weer met een museumactie. Meedoen kan al eerder.  Als je vanaf maandag 22 mei in deze supermarkt voor 10,– boodschappen doet en de kassabon bewaart dan kun je voor slechts 1,– per persoon een museum of een kasteel bezoeken. Er zitten hele bekende musea bij zoals het Groninger museum en museum de Fundatie in Zwolle. Maar ook een aantal kastelen zoals slot Zuylen en slot Loevestein. Dat is dus een leuk, leerzaam en voordelig dagje-uit voor het hele gezin.

Voor een euro naar het museum

Een bezoek aan een museum is niet aan mij besteed. Ik vind de normale toegangsprijs die je voor je bezoek betaalt niet opwegen tegen de tijd dat ik geïnteresseerd in het museum doorbreng. Ik hou het namelijk al snel voor gezien. En dan heb ik een tientje entree er niet voor over. Toch zijn er musea waar ik best eens naartoe wil en met de museumactie van Lidl kan dat heel voordelig. Daarnaast kun je dit jaar naast musea ook een aantal kastelen bezoeken. Eveneens voor de lage prijs van 1,– euro per persoon. Een voordeliger uitje bestaat haast niet.

musea die meedoen met de Lidl-museumactie

Een greep uit de musea die meedoen met de Lidl-museumactie

Hoe werkt deze museumactie?

 1. Doe vanaf 22 mei voor minimaal 10,– boodschappen bij Lidl.
 2. Bewaar de kassabon en ga naar  het aanmeldformulier
 3. Vul online je kassabon gegevens en je e-mailadres in en bevestig deze.
 4. Na je bevestiging ontvang je een voucher in je mailbox. Dit is tevens je entreebewijs en dien je bij het museum in te leveren.
 5. Ga tussen 29 mei en 25 juni naar één van de 31 musea en kastelen die meedoen en geniet voor 1,– van je dagje uit.
Aanmeldformulier Lidl-museumactie

Aanmeldformulier Lidl-museumactie

De volledige actievoorwaarden kun je HIER nalezen.

Dat is nog eens simpel weg voor niet teveel toch?

 1. Geweldige prijs, maar 1 euro. Maar ik vind het wel veel hoepels om door heen te springen. Daar haak ik dan toch op af. teveel gedoe.

 2. Handige actie. Ik ga alleen weinig naar de lidl. Anders had ik zeker meegedaan.

 3. Marije en Eelco en kids

  Staan er ook Noordelijke Museums bij? Zo niet…zie http://www.natuurlijknoorden.nl dat is het grappige we zijn net een weekendje geweest in Groningen die prijzen zijn niet te geloven goed, alles is tig keer zo goedkoop dan bij ons in Utrecht ook de entree op het museum we bezochten Helmantel en het Doemuseum in Veendam/dat was echt niet duur. We hebben heerlijk geslapen in een schitterende B&B op het Hogeland van Groningen/ geweldig ontbijt, gastvrije mensen en de lucht zo schoon het was werkelijk een ontdekking dat Groningen en eigenlijk helemaal niet ver. Maar wel een goede actie van de LIDL…waar haal je zon formulier vandaan?

  • marion.stam

   Even op internet kijken of anders in de weekfolder. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn over het Noorden.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén