Win een reisgids van the Media Bay

December is de maand dat veel mensen hun zomervakantie gaan uitstippelen. Dan worden er plannen gesmeed voor een zonnige vakantiebestemming, maar ook voor een citytrip of een weekendje weg. Heerlijk die vakantie voorpret. En die wordt nog leuker als je weg kunt dromen bij mooie plaatjes en inspirerende achtergrondverhalen die je vindt in de reisgidsen van the Media Bay. Die je ook nog eens kunt winnen!

Voorpret

Ik hou van voorpret. Het plezier dat je al hebt vóórdat je op vakantie gaat. Het gesurf langs allerlei websites om een leuke bestemming te vinden; het dromen over hoe die verstilde dorpjes er in werkelijkheid uit zullen zien. En of de omgeving net zo leuk is als je hoopt dat die zal zijn. Ik verdiep mij graag in mijn toekomstige reisbestemming en ben dol op allerlei weetjes en praktische tips die mijn verblijf nog leuker kunnen maken. Een reisgids is dus aan mij wel besteed.

Volop keus

In the Media Bay shop vind je veel verschillende reisgidsen. Voor een zonnige vakantiebestemming in Europa, maar ook voor een stedentrip van een paar dagen in eigen land of net over de grens. Er is volop keus.  Daarnaast zijn de gidsen heel voordelig. De prijzen variëren van 5,– tot 10,–. Dus een een perfect cadeau voor de komende feestdagen.

Een greep uit het aantal beschikbare reisgidsen

Printen of downloaden

Iedere reisgids bevat een aantal uitgewerkte wandelingen die je langs bekende, maar ook minder bekende plekken in de omgeving leiden.  Maar je vindt er ook praktische reistips, de meest bekende highlights en tips van locals over verborgen plekjes die je als toerist nooit en te nimmer zal weten te vinden.

Geen blabla maar concrete, kant-en-klare info die je kunt printen op A4 formaat. Maar ook kunt downloaden op je tablet of smartphone. Zodat je alle achtergrond informatie altijd “in de hand” hebt.

Op de plattegrond staan de bekende highlights aangegeven mét aanvullende informatie

Give away

Ik ben fan van de reisgidsen van the Media Bay. En misschien word jij dat ook wel.  Ik mag namelijk 5 lezers van Mam is de hort op blij maken met een kortingscode van elk 5 euro. Die je kunt besteden in the Media Bay shop. En omdat de reisgidsen heel voordelig zijn betekent dit in de meeste gevallen dat je een gratis reisgids kunt uitzoeken.

Hoe maak je kans?

  • Like mijn Facebook pagina;
  • Reageer hieronder met een geldig e-mailadres of reageer op de Facebook pagina van Mam is de hort op;
  • Vertel welke reisgids je het liefst wilt hebben;
  • Like dit bericht.
  • Delen mag natuurlijk ook, maar hoeft niet.

Deze actie loopt tot en met 4 december 2017. Op 5 december maak ik op de Facebook pagina van Mam is de hort op de 5 winnaars bekend. De winnaars krijgen dan een code waarmee zij gelijk een gratis reisgids of een reisgids met korting kunnen bestellen. Dus als je nog een last minute cadeau nodig hebt grijp dan je kans en doe mee.

Welke reisgids wil jij graag hebben?

27 Reacties

  1. Wat leuk zeg! Ik ben totaal nog niet met de vakantie bezig voor aankomend jaar. Normaal zit ik altijd helemaal voor plannen waar ik heen wil, maar in februari verwachten wij ons kindje dus eerst eens even kijken hoe dat gaat. Grappig dat ze ook een reisgids van Zeeland hebben. Dat is bij ons redelijk in de buurt dus als ik win, zou ik die graag willen hebben. Dan kunnen we toch een beetje dagjes weg met de kleine en toch in de buurt zijn 🙂

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*