Slapen

De Hema bungalowweken zijn er weer

Bollo Landal

Lijkt het je leuk om er een paar dagen tussenuit te gaan? Zonder dat je hele budget eraan op gaat? Dan heb ik goed nieuws voor je. De Hema bungalowweken zijn weer gestart. Voor een fractie van de gewone prijs kun je een midweek óf een weekend in een bungalow van Landal bivakkeren. En het leuke is. Je betaalt hiervoor een vaste prijs zonder bijkomende kosten die een verblijf vaak extra duur maken.

Echt Hema

In de Hema winkel of op Hema tickets kun je voor slechts 149.- euro een verblijfsvoucher voor een midweekverblijf kopen. En wil je het hele weekend weg? Voor twee tientjes meer, dus voor 169.- euro verblijf je al in een 2- 4,- 5,- of 6-persoons standaard accommodatie. De vouchers zijn geldig tussen 6 april t/m 8 oktober 2018 (de laatste aankomstdatum is de midweek van 8 oktober 2018) op een van de geselecteerde parken in Nederland, België of Duitsland.
Met uitzondering van vakantie- en feestdagenperiodes, zoals vermeld op www.landal.nl/hema.

Deze prijzen zijn inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten. Alleen de toeristenbelasting komt er nog bij omdat de hoogte van de toeristenbelasting per park kan verschillen.

Wat maakt Landal zo leuk

Landal GreenParks kortweg Landal beheert en verhuurt ruim 80 bungalowparken waarvan er 54 in Nederland zijn. Maar ook in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Hongarije en Engeland kom je bungalowparken van Landal tegen.

Tip! Het is nu ook mogelijk om de eerste week van de meivakantie te boeken. Dat betekent voor een weekend vanaf 20 april of een midweek vanaf 23 april. Wees er snel bij want er is beperkte beschikbaarheid, op=op!

Alle parken liggen midden in de natuur. Daarnaast beschikken de meeste vakantieparken over een zwembad, speeltuinen, sportvelden en verschillende horecagelegenheden. Ook worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. En wat dacht je van een ontmoeting met Bollo: de mascotte van Landal die je op vrijwel ieder Nederlands park tegen kunt komen?

Welke parken doen mee met de Hema bungalowweken?

Niet alle bungalowparken van Landal doen trouwens mee met de Hema bungalowweken. Maar wel heel veel. Wil je weten of jouw favoriete bungalowpark meedoet met deze actie? En wanneer er een accomodatie vrij is? Kijk dan even op  www.landal.nl/hema, waar je trouwens gelijk kunt reserveren. En wil je nog eens nalezen hoe het allemaal werkt? Op werkwijze & voorwaarden vind je alle aanvullende informatie.

Wat vind jij van deze Hema bungalowactie?

  1. Hele toffe actie! Sowieso is geld besparen op dit soort dingen altijd een fijne bijkomstigheid, des te meer blijft er over voor andere leuke dingen 🙂

  2. Dit wist ik niet dat het bestond! Niet echt een super grote fan van iets dergelijks maar lijkt leuk om te doen met kids wel

  3. Dat ziet er een leuke actie uit. Denk dat we nog maar 1 keertje een weekendje bij Landal geweest zijn

  4. Oh dat is leuk! Ik ga daar eens na kijken, een bungalow is altijd wel erg leuk

  5. Hier een fan van Landal! En een gezin dat ontzettend toe is aan een echte vakantie. Te druk geweest de afgelopen tijd dus fijn dat je artikel mij hieraan herinnert 🙂

  6. Ik hoor het voor het eerst, maar het klinkt wel goed.

  7. Wat een leuke actie zeg! Misschien wel leuk om nog even over te hebben met Mn vriend!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén