Wat kun je hier verwachten

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden. Op Mam is de hort op geef ik je tips en trucs over hoe je simpel weg kunt gaan voor niet teveel.

Wat wil je allemaal weten? Waarom ik dit blog ben begonnen? Waar de naam Mam is de hort op vandaan komt? Wat  je op mijn blog kunt verwachten? Wat je moet doen om niets te hoeven missen?

Waarom dit blog?

Mam is de hort op, is een blog voor ondernemende vrouwen die er af en toe helemaal uit willen, zonder dat hun hele budget daaraan op gaat.

Het idee om dit blog te beginnen is ontstaan tijdens het jaarlijkse “weekend weg” met mijn beste vriendin. Dan gingen we op zoek naar een goed hotel voor niet te veel geld; reisden we op het moment dat er voordelige dagkaarten waren voor de trein en ook onze activiteiten hadden een budget karakter. Kortom simpel weg voor niet teveel. Zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Waar komt de hort op gaan vandaan?

Waarschijnlijk ken je het spreekwoord “aan de boemel gaan”. Een vergelijkbare uitdrukking is “de hort op gaan”, wat eropuit gaan betekent; uitgaan om iets leuks te gaan doen. Dat is precies waarover ik blog op Mam is de hort op. Over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog veel meer.

Wat kun je op mijn blog verwachten

Op Mam is de hort op verschijnt ongeveer twee á drie keer per week een blogpost en tussentijds op Facebook een actuele aanbieding of leuke tip die ik “opeens” voorbij zie komen en waarvan ik vind dat ik die moet delen.

Wat moet je doen om niets te hoeven missen?

Wil je niets missen? Volg Mam is de hort op dan op Facebook of Twitter zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van  nieuwe tips en trucs. Door de Facebook pagina te liken en te delen zorg je ervoor dat er misschien nog meer mensen enthousiast worden.