Wil je samenwerken?

Samenwerken

Drie keer per week, meestal op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt er op Mam is de hort op een blogpost over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog meer. Daarnaast ben ik actief op FacebookTwitter en Instagram.  Maar ook op het gebied van samenwerken heb ik wel wat te bieden.  

Samenwerken met jou/u

Wil je dat ik een advertorial schrijf over een product of een review over een hotelverblijf, een bezoek aan een restaurant of een leuke activiteit? Daar ben ik altijd voor in. Vraag gerust of ik een hotel wil testen, een eetgelegenheid wil uitproberen, een product wil uitproberen of een evenement wil bezoeken om er vervolgens een stukje over te schrijven.

En mocht ik niet zo gecharmeerd zijn van een bepaald artikel, verblijf of wat ik op mijn bord gepresenteerd krijg dan zal ik eerlijk zijn, maar ik zal het nooit in het openbaar afkraken. En er altijd bij vermelden als het om een gesponsord artikel of om een samenwerking gaat.

Deze organisaties durfden met mij “in zee te gaan”.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik een gastblog schrijf voor jouw website. Zoals het artikel Grenzeloos skiën in de Italiaanse Dolomieten voor Liefde voor reizen.

Samenwerken met mij

Ondanks dat ik een neus heb voor voordelige uitjes en veel informatie heb verzameld hoe je simpel weg kunt voor niet teveel, weet ik natuurlijk niet alles. Vandaar dat ik graag samenwerk met anderen.

Ga jij zelf graag de hort op. Ken je een leuk adresje om (voordelig) te eten, of een “geheime plaats” in de stad waar je voor niet teveel geld je auto kunt parkeren? Of heb je een tip of tric die helemaal past in het motto: simpel weg voor niet teveel en wil je jouw ideeën met mij delen?

Misschien wil je een gastblog schrijven. Ik zorg dan voor de opmaak van het artikel, dat het wordt gepubliceerd op Mam is de hort op en verschillende keren wordt gedeeld op sociale media. 

Op Mam is de hort op verscheen:

Neem gerust contact met mij op

Ben je benieuwd naar de statistieken van mijn blog. Kijk dan eens  in mijn Mediakit. Hierin zie je in één oogopslag alle belangrijke informatie over mijn bezoekers, de producten die ik aanbied en de onderwerpen die mijn belangstelling hebben.

Maar je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen aar marionstam25@gmail.com. Want samen bereiken wij meer ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan!

Thema door Anders Norén