Na de voordelige treinkaartjes van Blokker, het Kruidvat kun je momenteel terecht bij Albert Heijn. Voor slechts 16 euro reis je buiten  spits en in het weekend door heel Nederland en je krijgt er ook nog een gratis kop koffie bij. Heb je deze aanbieding gemist of was de voorraad van je plaatselijke super op,  niet getreurd. Eigenlijk is er altijd wel een voordelig treinkaartje te bemachtigen.

 

AH Dagje uit

Trap er niet in!

Nee niet via Marktplaats. Daar vind je ze natuurlijk ook, maar dan zul je zeker in de buidel moeten tasten. Er zijn namelijk altijd van die slimmeriken die de kaartjes “groot inslaan” en ze dan aan het eind van de actie voor een veel hoger bedrag van de hand doen. Trap daar niet in. En dat hoeft ook niet want na de actie van AH staat er wel weer een andere winkel klaar waar je voor een leuk bedrag een treinkaartje kunt scoren.

Ik heb namelijk gemerkt dat er een ritme in zit, dat de verkoop van de kaartjes elkaar opvolgt waardoor je nooit zonder voordelig kaartje hoeft te zitten.

Als je op goedkoop treinkaartje klikt of op treinreiziger dan zie je een overzicht van alle lopende- maar ook van alle acties die zijn geweest. Als je die sites een beetje in de gaten houdt of Mam is de hort op volgt op Facebook dan grijp je nooit mis en vind je altijd een voordelige ticket voor als je de hort op wilt.