Altijd leuk als je een reactie krijgt op je schrijfwerk. Dat overkwam mij na het plaatsen van 10 handige apps voor als je de hort op gaat . Ik werd door een van mijn lezers geattendeerd op de navigatie app Waze. Ik had er nog nooit van gehoord maar het moest een gebruiksvriendelijke app zijn, gratis beschikbaar en offline te gebruiken. Kortom eentje die je moet “hebben” zeker als je met de fiets of gewoon lopend de weg moet zien te vinden.

Gratis app

Ik heb de app gelijk geïnstalleerd en ik moet bekennen, dat was zo gefikst. Binnen een paar minuten stond hij op mijn telefoon. Gratis, en gewoon via de playstore. Helaas is de handleiding in het Engels wat ik minder plezierig vind maar ik zag al snel dat je ook van taal kan switchen dus de verdere installering kun je in je moerstaal doen.

Alleen de ‘Add a stop on the way’  is het enige niet-Nederlandse onderdeel in de app. De navigatiestem is ook in het Nederlands dus dat is ook mooi meegenomen.

Praktijkervaring met de app heb ik nog niet opgedaan dus die kan ik nog niet met je delen. Maar zodra het zover is zal ik dat zeker melden.

Heb jij ervaring met de de navigatie app Waze?