Eten & drinken

last minute maaltijd met korting

In de reiswereld is het heel gewoon dat je reizen die niet verkocht zijn voor een gereduceerd tarief kunt afnemen. Last minutes zijn zo ingeburgerd dat ze niet alleen voor vliegreizen worden aangeboden maar ook voor autohuur, hotelovernachtingen en busreizen.

Maar sinds kort heeft ook de Noordelijke horeca ontdekt hoe zij op de valreep van hun laatste tafeltjes af kunnen komen. Op Dagpas en nu ook op  het laatste tafeltje vind je namelijk iedere dag last minute aanbiedingen bij de beste restaurants in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Maar sinds maart kun je niet alleen in het Noorden terecht, maar in het hele land terecht om de laatste tafeltjes bemachtigen. 

Hoe werkt het

Je maakt op het laatste tafeltje een profiel aan.Dat gaat heel eenvoudig en snel via deze link waar je gelijk kunt inloggen met je Facebookaccount. Maar ook als je geen profiel wilt aanmaken kun je meedoen. Nadeel is dat je dan wel van te voren moet afrekenen en je e-mailadres moet geven om het laatste tafeltje te bemachtigen!

Download de app

Wil je op elk moment van de dag kunnen zien waar een goede aanbieding is en snel kunnen reserveren?  Download dan de app op je smartphone. Hoe je dat doet lees je hier. Reserveren en betalen is dan super simpel.  Je klikt op je favoriete aanbieding, klikt op ‘pak deze tafel’, je vult de reserveringsgegevens in en klaar ben je. De couponcode en de reserveringsbevestiging ontvang je gelijk in je mail. En dat is het enige dat je nodig hebt om aan te schuiven aan dat “laatste tafeltje”.

En daarna, genieten maar. Na afloop natuurlijk nog wel even afrekenen. Maar wel dát gereduceerde bedrag.

Heb jij weleens een tafeltje via het laatste tafeltje gereserveerd?

 

 

  1. Nooit van gehoord Het laatste tafeltje, maar wat een leuk idee . Helaas wonen wij in Limburg . Maar ik kan het echt super vinden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén