en nog veel meer

Ik heb gewonnen

Het gebeurt dus echt: dat je een prijs wint met een Facebookactie. Dat je door een pagina te liken en wat vragen te beantwoorden wordt uitgekozen als gelukkige winnaar. Hoe vaak delen we niet een Facebookpagina in de hoop de prijs die eraan hangt ook te winnen? Vaak denk ik. Maar meestal win je niets.

Tot ik vorige week een mailtje kreeg van Ben Mualaba van Blogtrommel die ter gelegenheid van zijn 5-jarig blogbestaan – in samenwerking met Just Host – een lezer blij mocht maken met een hostingpakket.  Met daarbij een domeinnaam naar keuze. En laat ik nou de gelukkige winnaar zijn.

Hallo Marion,
Een onschuldige hand trok jouw naam uit de trommel. Als je deze mail binnen 24 uur beantwoord win jij het hostingpakket en kan je dus gratis overstappen  naar een blog op eigen domein! Gefeliciteerd! Reageer even op deze mail, dan kunnen we de laatste formaliteiten regelen.
Tot zeer binnenkort!
Groetjes,
Ben

Ik schrok me dood. Oftewel ik was  blij verrast. Want na het winnen van een discman bij de loterij van de buurtvereniging heb ik in mijn hele leven nog nooit wat gewonnen. En nu won ik zomaar een eigen domein én hostingpakket voor mijn blog. Blijer kun je mij niet maken.

Ik liep namelijk al langer rond met het idee over te stappen naar een eigen domein. Maar ik vond het toch een beetje eng, dus stelde ik het steeds weer uit. Tot nu. Want sinds deze week is mijn blog verhuisd naar een eigen domein en kan ik straks alle voordelen ervan ook daadwerkelijk toepassen.

Ik zeg met nadruk straks want ik neem even een paar weken de tijd om mij het nieuwe systeem eigen te maken. Want qua lay-out zijn er nogal wat verschillen. En daar ga ik even goed voor zitten.

Dat betekent dat je dit stukje en misschien het stukje daarna hier kunt vinden. Maar die tegelijkertijd ook worden overgeheveld naar mijn nieuwe blog. En als alles naar mijn wens is en ik de nieuwe techniek een beetje in de vingers heb dan krijgen jullie een verhuisbericht en ga ik los op mijn nieuwe blog.

Dus mocht je de komende tijd wat minder blogs van mij zien dan weet je waardoor het komt. Dan zit ik tijdens warme zomeravonden en regenachtige herfstdagen te ploeteren achter mijn computer.

 1. Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Dat is nogal een toffe cadeau die je gewonnen hebt, heel veel plezier met het opzetten van je nieuwe site, ondanks dat het best veel werk is (met wat hoofdpijn) heb ik het altijd wel een beetje als ontspanning ervaren.

  • marion.stam

   Het omzetten is allemaal door Just Host gedaan maar voordat ik het systeem een beetje door had dat duurde wel even.
   Maar ik ben nu online!

   • marion.stam

    Het omzetten van mijn blog is door Just Host gedaan. Maar voordat ik het nieuwe systeem een beetje onder de knie had daar ging wel een tijdje overheen. Maar nu ben ik online.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén