Kruidvat, nummer 1 in voordelige treinkaartjes

Kruidvat voordelige treinkaartjes

Als het om voordelige treinkaartjes gaat dan staat het Kruidvat op de eerste plaats. Zo’n 2 á 3 keer per jaar presteert deze keten het om treinkaartjes aan te bieden voor nog geen €14,– waarmee je in het weekend het hele land kan doorkruisen. Dat doet niemand hen na hoezeer andere winkels ook hun best doen. 

Treinkaartjes met ongevraagde extra’s

Maar er zijn meer winkels die voordelige treinkaartjes aanbieden, maar dan vaak met iets extra’s erbij. Zo kreeg je een aantal weken geleden bij je HEMA kaartje er een gratis hotdog mét frisdrank bij, zorgde AH tijdens je reis dat je ergens een kop koffie kon drinken en kon je met de Spoorwegwinkel voordelig reizen met een lunch van Bakker Bart. Maar al deze (ongevraagde) extra’s zorgen er wel voor dat het kaartje altijd weer duurder uitpakt. Daarnaast zijn het vaak e-tickets met bijkomend nadeel dat je een heel digitaal programma moet doorlopen om je trein dagkaart te activeren en ook nog eens precies moet aangeven op welke dag je van je kaartje gebruik gaat maken.

Onbeperkt reizen

Bij de  Kruidvat dagkaart hoeft dat allemaal niet.  Hiermee kun je van 1 oktober t/m 1 januari 2017 op één zaterdag of zondag onbeperkt reizen door heel Nederland. En dat voor maar €13.99! Het enige waarmee je rekening moet houden is dat:

  • De kaartjes van 26 september t/m 9 oktober 2016 te koop zijn in alle Kruidvat filialen én online
  • De kaartjes 1 dag geldig zijn voor 1 persoon op één zaterdag of zondag van 1 oktober 2016 t/m 1 januari 2017 in de 2e klas.
  • Ze geldig zijn in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.
  • Met toeslag geldig in Intercity direct en ICE International.
  • Je verplicht moet in- en uitchecken per vervoerder.
  • Ze zijn niet geldig zijn in Thalys.
  • En omruilen of geld terug niet mogelijk is.

En heb je een Voordeelkaart van het Kruidvat en wissel je 150 spaarpunten in dan kost de treinkaart niet €13,99 maar slechts €12,49! Maar daarvoor moet je wel naar de winkel. Inwisselen van je gespaarde punten via de website is niet mogelijk.

Aantrekkelijke actie van het Kruidvat

Al met al weer een hele aantrekkelijke actie van het Kruidvat. Dus als je in de genoemde periode een weekend de hort op wilt dan snel even naar het Kruidvat. Wacht niet te lang want ze zijn verkrijgbaar van 26 september t/m 9 oktober 2016. Dan is deze actie weer voorbij. Maar niet getreurd, daarna komt er vast weer een andere actie want er is altijd wel een voordelig treinkaartje te vinden.

7 Antwoorden op “Kruidvat, nummer 1 in voordelige treinkaartjes”

  1. Hier zag ik gisteren ook reclame van, toen ik op weg was naar het station. Ik was bijna uit de tram gestapt (ik kwam langs een Kruidvat), toen ik me realiseerde dat de ritprijs van de beoogde afstand goedkoper was 🙂 Kan je nagaan hoe aantrekkelijk die reclame eruit ziet. Voor langere afstanden is dit echt een topprijs zeg! Goed dat je er even op wijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.