Zondags na mijn rondje hardlopen check ik altijd mijn e-mail. En steevast verschijnt dan de folder van het Kruidvat in mijn mailbox. Ik blader er even doorheen, want wellicht is de tandpasta in de aanbieding of een leuk vestje waarvan ik de kleur nog niet heb. Of net als vorige week; misschien zijn er weer voordelige trein dagkaarten te koop. Kortom ik bladerde de digitale folder even door totdat mijn oog viel op de laatste bladzijde met daarop:  Lekkere actie! Gratis 2e hoofdgerecht!

Dat klinkt interessant, maar ook bekend

Heb je een voordeelkaart van het Kruidvat waarop minimaal 200 punten staan dan kun je deze tot en met 9 oktober 2016 inwisselen voor een GRATIS 2e hoofdgerecht in meer dan 600 restaurants die meedoen met deze Kruidvat restaurantactie. Dus wil je weer eens bijpraten met een vriendin of een weekendje de hort op en ’s avonds gezellig uit-eten wissel dan 200 spaarpunten in bij het Kruidvat en ontvang een unieke code voor een gratis 2e hoofdgerecht. Vervolgens reserveer je met deze code een diner bij één van de meer dan 600 aangesloten restaurants en je kunt genieten van een voordelig avondje uit.

Hoe ga je te werk

1. Check het puntensaldo van jouw Voordeelkaart op de kassabon, Kruidvat app, op jouwextravoordeelkaart.nl of bij de kassa van een Kruidvat filiaal;
2. Geef in de winkel aan dat je gebruik wilt maken van de Jouw diner actie.
3. De punten worden afgeschreven en je ontvangt een tweede kassabon met een unieke code.

Met de unieke code die je hebt gekregen kun je bij een van de aangesloten restaurants een reservering maken. Wil je weten welke restaurants eraan de actie meedoen kijk dan even HIER. Wil je alle kleine lettertjes even doorlezen kijk dan even op de actievoorwaarden.

Heb je dus een kassabon met een unieke code bewaar deze dan goed. Je kunt deze namelijk  tot en met 31 maart 2017 gebruiken als je een tafeltje wilt reserveren in jouw lievelingsrestaurant. Daarnaast bestaat de kans dat je net als bij mij, nog een paar vol geplakte spaarkaarten van de AH-IENS restaurantactie hebt liggen. Nog niet zo lang geleden kon je ook Voordelig uit eten door zegels te plakken bij AH. En eerlijk gezegd lijkt deze actie van het Kruidvat daar wel een beetje op.

Desalniettemin is het weer een sterke actie van het Kruidvat. Want als je favoriete restaurant erbij zit en je wilt uit-eten dan is een tweede gratis hoofdgerecht natuurlijk wel meegenomen.

Doe jij mee met deze Kruidvat restaurantactie?