Het HEMA dagretour is weer verkrijgbaar!

Hema treinkaartjes dagretour

Heb je  zin in een stedentrip in eigen land? Vanaf nu kun je bij HEMA terecht voor een voordelig Trein-dagretour. Voor slechts 17,50 euro reis je doordeweeks na 9.00 uur en in het weekend de hele dag naar een stad naar keuze en geniet je bij een HEMA vestiging van een gratis kopje koffie of thee.

Wat moet je doen

Vanaf 7 november t/m zondag 27 november kun je in de winkels van de HEMA (m.u.v de stationslocaties) een vouchercode voor het HEMA dagretour kopen. Het is dus niet zo dat je een Trein Dagretour in de winkel kunt kopen. Na betaling van 17,50 ontvang je namelijk een unieke vouchercode die je t/m 22 januari 2017  via internet kunt inwisselen voor een dagretourtje en een koffie- en theevoucher. Bewaar die dus goed! Het zou jammer zijn als je deze samen met de kassabonnen in de prullenbak gooit.

Kruip achter de computer, ga naar de Spoordeelwinkel en volg de instructies. Is dat gelukt kijk dan in je mailbox. Hier vind je naast je dagretour,  een voucher voor een kop koffie of thee, die je kunt inleveren bij alle HEMA vestigingen met een koffieautomaat. Heb je geen tijd om langs te gaan bij een HEMA filiaal? Bestel ze dan op HEMA tickets.

Nu kun je op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur of in het weekend één dag reizen. Op een van te voren gekozen traject;  in de 2e klas en in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus. Dus niet in Thalys-treinen.

Wil je weten wat ik ervan vind?

Eerlijk gezegd vind ik het verzilveren van een voucher voor een treinkaartje behoorlijk veel gedoe. Weet je waarom?

  • Je moet eerst allerlei gegevens invoeren;
  • Je moet van tevoren aangeven wanneer je wilt vertrekken en waar naartoe je gaat;
  • Het treinkaartje is een E-ticket dat je eerst moet printen en heeft het formaat van een A4-tje;
  • Je kunt je reis niet meer wijzigen als je je bedenkt.

Maar dat neem ik graag op de koop toe voor deze voordelige aanbieding. Zeker als je, zoals ik vanuit het Noorden een dagje naar Amsterdam wilt. Dan betaal je toch al snel 26,20 euro voor een enkele reis. Daarnaast kun je je retourtje ook doordeweeks en in de kerstvakantie gebruiken en dat is mooi meegenomen.

Kortom: echt HEMA!

Op de pagina van Hema tickets vind je regelmatige aanbiedingen waarmee je voordelig de hort op kunt.

 

 

4 Antwoorden op “Het HEMA dagretour is weer verkrijgbaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.