Cadeaukaarten die ik wel in mijn schoen wil

Het is bijna december dus de tijd van verlanglijstjes breekt weer aan. Elk jaar vind ik het weer moeilijk. Wat zet ik  op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas of wat kun je voor mij onder de kerstboom zetten? Ik weet het niet. Op een bepaalde leeftijd heb je alles wat je nodig hebt en heb je eigenlijk geen wensen die je “in kunt pakken”. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel cadeaukaarten verkrijgbaar. Dus er is voor elk wat wils. Dus ook voor mij.

Toch zijn er ook kaarten waar ik niet zo blij van word. Met een Gift for you card maak je mij namelijk niet zo blij. Gewoon omdat je deze kaart in het Noorden van het land bijna nergens kunt besteden. En dan vind ik het zonde van het geld. Maar deze 5 cadeaukaarten mag Sinterklaas best in mijn schoen doen.

Weekendje weg cadeaukaart

Omdat ik graag een weekendje de hort op ga staat boven aan mijn lijstje de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Met deze knalgele kaart, die in een leuk blauw koffertje wordt verpakt heb je de keuze uit ruim 2000 hotels en bungalowparken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Het boeken van een hotel of bungalowpark gaat snel en gemakkelijk. Je kunt namelijk via de website van weekendjeweg.nl heel gemakkelijk de cadeau card verzilveren. Ook kun je snel zien hoe groot je saldo is. Als je de unieke code invult die op de card of bon staat, dan zie je direct welke bedrag je kunt besteden. En, een eventuele restwaarde blijft altijd staan voor je volgende reservering. Dus Sinterklaas als u voor mij een weekendje weg cadeau card wil kopen, rij dan even langs de supermarkt of bij bij Primera. Lukt dat niet dan kan u de kaart ook online bestellen.

Blad cadeau

Beste Sint, met Bladcadeau geeft u mij een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze. Ik kies dan zelf een tijdschrift uit dat ik graag wil lezen. Op de website van Bladcadeau kan ik zelf het abonnement activeren. Na afloop stopt het abonnement vanzelf, dus daar hoeft u of een van uw Pieten niets  meer aan te doen. De cadeaukaart kunt u gewoon in mijn schoen doen of laten bezorgen op pakjesavond.

Boekenbon

Met een boek maak je mij altijd blij. Hoewel ik niet zo veel tijd heb om te lezen neem ik altijd een boek mee als ik met de trein reis. Er staan nogal wat titels op mijn wensenlijstje dus een boekenbon is een perfect cadeau voor mij. U koopt hem in de boekwinkel maar als u de boekenbon voor 16:00 uur online bestelt, dan zorgt PostNL ervoor dat ik deze de volgende werkdag in mijn schoen vindt.

Bol.com cadeau card

En weet u echt geen cadeau voor mij te verzinnen? Kijk dan even in de winkel “van ons allemaal”.  Met de Bol.com cadeaucard kan ik uit miljoenen cadeaus kiezen. Niet dat ik dát wil, want zoals ik al zei heb ik niet zoveel wensen. Maar bij Bol.com is zoveel keus; die cadeaucard kan ik dus zeker goed gebruiken.

VVV-bon

De meest ondergewaardeerde cadeaubon is waarschijnlijk de VVV cadeaubon. Misschien vanwege het formaat dat je hele portemonnee vult. En omdat hij snel beschadigt. Toch ontvang ik deze bon graag in mijn schoen of onder de kerstboom. U kunt namelijk zelf de waarde van mijn cadeau bepalen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende thema-verpakkingen zoals Kerst én Sinterklaas. Dat scheelt dus weer inpakwerk.

Koopt u voor mij of voor iemand anders een cadeaubon van VVV dan maak ik kans op een Volkwagen Up of van 1000 fantastische prijzen. U hoeft dan alleen maar het volgende te doen:

  • koop één van de cadeaubonnen van VVV en ontvang je unieke code;
  • Doe deze cadeaubon in mijn schoen;
  • dan ga ik met deze code naar vvvcadeaubonnen.nl/win
  • vul ik mijn unieke code en je gegevens in…
  • …en zie ik direct of ik een prijs heb gewonnen!

Kortom genoeg wensen voor een heerlijk avondje.

Wat wil jij in je schoen dit jaar?

 

 

 

 

 

Related Posts

4 thoughts on “Cadeaukaarten die ik wel in mijn schoen wil

    1. In het verzilveren ben ik ook niet zo goed Fleur. Ik moet ze altijd bewust in mijn portemonnee doen anders vergeet ik ze. Maar gelukkig hebben veel cadeaubonnen het formaat van een betaalpasje en dan passen ze beter in je portemonnee.

  1. De VVV kaart vergeet ik eigenlijk ook altijd. Mijn favoriete kaarten zijn die van ICI Paris, Douglas, Primark en H&M. Mijn man kreeg laatst voor zijn verjaardag een Bol.com kaart en dat is ook een goed idee, lekker veelzijdig. En dus kocht hij vishengels.

    1. Hallo Tamara, met een cadeaucard van H&M en van Primark maak je mij ook wel blij. Ik heb niet zoveel met geurtjes dus die cadeaubon van ICI Paris zul je niet zo snel op mijn lijstje zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.