Trein, koffie en de krant voor slechts 15 euro

Dochterlief zit in het laatste jaar van het MBO en wil doorstuderen. Vandaar dat we de komende zaterdagen een aantal open dagen voor het hoger beroepsonderwijs gaan bezoeken. We reizen het hele land door om ons te oriënteren op een vervolgopleiding. En als je in het Noorden woont dan leg je heel wat kilometers af en dat merk je niet alleen aan je benzinetank maar ook in je portemonnee.

Want na bezoek aan de hoge school der kunsten in Utrecht, waarvoor wij de auto pakten kwamen wij tot de conclusie dat dát toch niet zo handig was. En ook duur want naast de benzinekosten betaalden we ook nog voor het parkeren omdat de school midden in het centrum was. En natuurlijk was het ook veel gedoe om er te komen. Volgende keer nemen we dus de trein. Maar dan moet er natuurlijk wel een goedkoop treinkaartje te vinden zijn.

Weekendkaart bij Albert Heijn

Wat was ik blij toen ik zag dat er  weer een aantrekkelijke treinkaartjesactie is bij  is Albert Heijn. Ik had er nog niets over gelezen, maar mijn dochter had er vaag iets over gehoord. Vandaar dat ik even heb gekeken op de website van treinreiziger, een  handige website waarop je alle actuele treinkaartjesaanbiedingen kunt vinden.

En ja hoor, voor slechts 15 euro kun je tot eind januari 2017 heel voordelig met de trein. De aanbieding loopt  nog t/m 4 december 2016 dus je hebt nog maar een paar dagen om zo’n kaartje te scoren. Ik heb er gelijk maar 4 gekocht. Want we moeten tenslotte nog naar Rotterdam en naar Amsterdam om scholen te bezoeken.

Opvallend is dat het treinkaartje van Albert Heijn het hele weekend geldig is. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Met de meeste aanbiedingen kun namelijk maar één dag in het weekend treinen, maar dit kaartje kun je al van vrijdagavond 18:30 uur  tot en maandagochtend 4:00 uur gebruiken. En dát voor slechts 15,00.

Gratis Koffie én een digitale krant

Daarnaast is het een wegwerp-chipkaart. Je hoeft dus niet achter de computer om van te voren aan te geven wanneer je wilt reizen en waar naartoe je wilt gaan. Je kunt gewoon het hele weekend in- en uitchecken in de treinen van de NS maar ook bij Arriva, Veolia, Connexxion, Syntus en Breng. Super handig vind ik dat. Daarbij krijg je ook nog eens een kop koffie bij Albert Heijn tot go en de digitale Telegraaf, die je kunt downloaden met de actiecode die bij je weekendtreinkaartje zit.

En dat is nog niet alles.  Je kunt ook nog extra treinkaarten winnen of één van de vele andere prijzen door een code in te voeren die bij het weekendtreinkaartje zit

Kortom zo’n goede actie heb ik nog nooit gezien. En komt voor mij op het juiste moment.

Wat vind jij van deze treinkaartjesactie van Albert Heijn?

 

 

 

Eén antwoord op “Trein, koffie en de krant voor slechts 15 euro”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.