en nog veel meer

4 redenen waarom je mij moet volgen op Facebook

Volg jij mij al op Facebook?

Wat was ik verbaasd dat mijn blog over Even stilstaan vooral op Facebook door zoveel mensen was gelezen. Volgens de teller heeft dit bericht 242 mensen bereikt. Dat is bij Mam is de hort op nog niet eerder voorgekomen. Ook daarna had ik op Facebook meer bezoekers dan anders en dat is een goede zaak. Vandaag geef ik 4 goede redenen waarom je mij moet volgen op Facebook.

1. Altijd als eerste op de hoogte van de scherpe aanbiedingen

Natuurlijk verspreid ik een paar keer per week mijn laatste blogpost via Facebook. Maar boven dat: Facebook gebruik ik ook als ik een goede tip of scherpe aanbieding zie en die met jou wil delen. Dat gebeurt bijna dagelijks. Want zo kon je deze week op mijn Facebookpagina zien dat bij HEMA een ticket voor het Amsterdam light festival slechts 16,– hoeft te kosten. En dat je 2 NS Weekenddagkaarten voor € 25,00 kunt kopen als je deze bestelt via goedkoop treinkaartje.

Dus wil je niets missen klik dan hiernaast op VIND IK LEUK dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

2. Geen overvolle mailbox

Je kunt natuurlijk ook zelf een abonnement op Nieuwsbrieven nemen. Maar dat betekent wel dat je mailbox erg vol kan worden. Daarnaast is afmelden van een Nieuwsbrief niet even gemakkelijk. Dus als je Mam is de hort op volgt op Facebook dan voorkom je een overvolle mailbox.

3. Je meldt je gemakkelijk af

Zoals ik al schreef in 4 redenen waarom een abonnement op een Nieuwsbrief handig is, is het afmelden van een Nieuwsbrief een hoop gedoe.  Afmelden van een Facebookpagina daarentegen is zo gepiept. Dus als je denkt: Mam kan de pot op, dan meld je je heel eenvoudig af, zonder dat je de vraag krijgt of je wel zeker weet dat je je wilt afmelden.

4. Je doet het voor mij

Inderdaad. Je doet het voor mij. Sinds ik met Mam is de hort op ben gestart zie ik mijn bezoekersaantallen groeien. Ik heb eigenlijk helemaal niets te klagen. Helaas blijft het aantal volgers op Facebook een beetje achter. En als je mee wilt tellen in Blogland dan is het aantal volgers op Facebook heel belangrijk. Zeker als je een review wilt schrijven over een bepaald product, een hotelverblijf, een bezoek aan een restaurant of over een leuke activiteit.  En dat lijkt mij juist zo leuk.

Dus: een van de 4 redenen waarom ik het leuk vind als je mij gaat volgen op Facebook is dat je het doet voor mij.

Ga jij mij volgen op Facebook?

 

 

 

  1. Ik volg met mijn persoonlijke en met Kreanimo nu 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén