Reizen

Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje?

Hoe vind je een voordelig treinkaartje

Met de trein gaan is duur. Dat realiseerde ik mij maar weer eens al te goed toen ik op weg was naar een afspraak en mijn auto ermee stopte. Gelukkig was ik in de buurt van een station dus kon ik mijn reis per trein vervolgen. Maar jammer genoeg had ik op dat moment geen voordelig treinkaartje bij me. Dat betekende dat ik de volle prijs voor een treinkaartje moest betalen en dat is nogal wat. Want met de trein reizen is duur. Vandaar dat ik ervoor zorg dat ik altijd een voordelig treinkaartje heb.

Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje

Winkels als het Kruidvat, Albert Heijn, HEMA en Blokker stunten regelmatig met voordelige treinkaartjes waarmee je heel voordelig buiten spits en in het weekend naar je favoriete bestemming en in sommige gevallen, door heel Nederland kunt treinen.  Soms krijg je er ook nog een kop koffie bij.

Wil je geen enkele aanbieding missen kijk dan regelmatig in de folder, op de website of Facebook pagina van deze winkels of abonneer je op hun Nieuwsbrief. Maar het kan ook een stuk eenvoudiger.

Alle aanbiedingen op één website

Er is namelijk een website waarop je alle goedkope treinkaartjes vindt, namelijk Goedkoop treinkaartje. Op deze website staan alle goedkope treinkaartjes die op dat moment in de aanbieding zijn.  Ze zijn allemaal gecheckt en worden dan onmiddellijk gepubliceerd. Het is dus handig om de site van goedkoop treinkaartje in de gaten wanneer je voordelig wilt reizen. Zo bespaar je tijd en veel geld en hoef je nooit zonder voordelig kaartje hoeft te zitten.

Aanbieding gemist?

Maar er zijn nog meer aanbieders waar je voordelige treinkaartjes kunt scoren. Zoals:

  • NS Spoordeelwinkel waar je iedere maand kunt kiezen uit verschillende uitjes;
  • Treinreiziger: overzicht van alle NS-dagkaartacties;
  • Groepsretour: samen goedkoop op stap met de trein;
  • Tienertoer die nu Jongerentoer heet is er voor iedereen van 12  t/m 18 jaar. In bepaalde periodes kun je voor slechts 33 euro, 3 dagen onbeperkt door Nederland reizen.

Je grijpt ook nooit mis als je Mam is de hort op volgt op Facebook ook daar vind je regelmatig de scherpste aanbiedingen voor als je de hort op wilt.

 

  1. Dat vind ik een handige tip! Nu struin ik vaak de Kruidvat, Blokker en Ah websites apart af. Bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén