Cadeau voor als je geen wensen hebt

Verjaardagscadeau voor als je geen wensen hebt

Deze week ben ik jarig en dan wordt er natuurlijk gevraagd of ik nog wensen heb. En eerlijk gezegd. Ik zou het niet weten.

Op een bepaalde leeftijd heb je spullen genoeg en is het cadeau wat je leuk vindt moeilijk in te pakken. En dat geldt niet alleen voor mij. Blogger Nicole Orriëns van Huisvlijt kan daar over meepraten en schreef dit leuke artikel: dingen waarvan je teveel hebt. Vandaar. 

Ga samen iets doen!

Maar je kunt mij wel blij maken als je iets met samen met mij gaat doen. Een leuke wandeling maken bijvoorbeeld met aansluitend een lekkere lunch. Of door mij mee te nemen naar de bioscoop of door samen ergens een hapje te gaan eten. Dat uit-eten-gaan helemaal niet duur hoeft te zijn kun je lezen in Dineren voor een prikkie. Maar een gezellige maaltijd bij iemand thuis vind ik ook prima.

Tip! Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Geef een cadeaubon van Happen en Stappen. De cadeaubon staat garant voor een dagje smaakvol genieten. De jarige kan zelf kiezen uit een van onze 60 routes in Nederland en België.

Maak een activiteitenboekje

Wil je “Samen iets ondernemen” cadeau doen? Maak dan een activiteitenboekje, waaruit de jarige een activiteit kan kiezen die hij of zij samen met jou kan doen.

Voor dit DIY-cadeau hoef je helemaal niet zo handig te zijn. Je maakt het heel gemakkelijk zelf met het fotobewerkingsprogramma Canva en het ziet er een beetje zo uit.

Zoek op internet ongeveer 5 verschillende activiteiten die leuk zijn om samen met de jarige te doen. Maak voor iedere activiteit een kaartje met daarop een foto (eveneens geplukt van het world wide web) en een omschrijving van de activiteit. Print de kaartjes, knip ze uit en leg ze op elkaar.

Doe er nog een kaartje bij met een handleiding, waarin je uitlegt wat de bedoeling is en als laatste een antwoordkaartje waarop de jarige zijn of haar keus kan aangeven. Doe er vervolgens een splitpen door zodat alle kaartjes mooi bij elkaar blijven.

Klaar om cadeau te geven

Je activiteitenboekje is nu klaar om cadeau te geven. Het lijkt een beetje op een ouderwets “verlovingsboekje” waaruit aanstaande bruidsparen een cadeau konden scheuren dat zij graag wilden hebben, zoals  gebruikelijk was in de vorige eeuw. Maar in dit geval kan de jarige een activiteit kiezen die hij/zij leuk vindt om met jou te doen.

Zou jij zo’n activiteitenboekje cadeau willen krijgen?

Wil je meer tips voor simpel weg voor niet te veel? Kijk dan ook eens op mijn Facebook pagina. 

Related Posts

10 thoughts on “Verjaardagscadeau voor als je geen wensen hebt

  1. Ik vind het super leuk om creatieve cadeaus te krijgen. Juist ook omdat daar veel tijd in wordt gestoken en dat heeft iemand dan toch even voor je over. Ik hecht daar dus veel meer waarde aan. Mooie cadeaus om te krijgen.

  2. Wat leuk dat je mijn blog noemt : )

    Belevingen cadeau geven vind ik een leuk idee. Hoewel ik zelf op dit moment het liefst vooral gewoon rustig thuis blijf. In zo’n geval zou ik een uitnodiging voor een kopje koffie bij iemand thuis een leuk cadeau vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.