Stapel gek op treinkaartjes van het Kruidvat

voordelige treinkaartjes bij het Kruidvat

Voor mijn gewone aankopen loop ik met een boog om het Kruidvat heen. Ik kan me er niet toe zetten om mijzelf tussen alle obstakels door te wurmen op zoek naar juist dát item wat ik in de folder heb zien staan. Hoe aantrekkelijk de aanbiedingen ook zijn, het kost mij zoveel moeite om het in de winkel te vinden.

De paden zijn te smal, overal staan displays of bakken die mij in een vrije en snelle doorloop belemmeren. Ik vind het een crime. Gelukkig moet ik voor een voordelig treinkaartje niet de hele Kruidvat door. Daarvoor hoef ik alleen maar naar de kassa. Eigenlijk hoef ik er helemaal niet voor naar de winkel, de super voordelige treindagkaartjes zijn namelijk ook online te koop.

Treinkaartjes van het Kruidvat

Met deze treinkaartjesactie kun je t/m eind maart weer een dag lang  heel voordelig in het weekend reizen. Met als extra voordeel dat hoe mee kaartjes je tegelijk koopt, hoe voordeliger ze worden.

In 2017 betaalde je voor je eerste kaartje slechts 13,99. Koop je er twee tegelijk dan hoef je maar 12,99 per kaartje af te rekenen. En neem je er drie, dan betaal je maar 11,99 voor een treindagkaart waarmee je het hele land  kunt door kruisen. Dus hoe meer kaartjes je koopt, hoe lager de prijs die je per stuk betaalt.

Alle voorwaarden op een rijtje

 • De dagkaartjes zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en online van 30 januari t/m 12 februari 2017.
 • De kaartjes zijn 1 dag geldig voor 1 persoon op 1 zaterdag of zondag van 4 februari 2017 t/m 16 april 2017 in de 2e klas.
  Ook geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus.
 • Met toeslag geldig in Intercity direct en ICE International.
  Verplicht in- en uitchecken per vervoerder.
  Niet geldig in Thalys.
 • Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

 

Dit is een oude blog. Check dus even de website van het Kruidvat voor de actuele prijzen en de voorwaarden.

Ik ben stapelgek op het Kruidvat als het om voordelige treinkaartjes gaat. Daarvoor neem ik de obstakels in de winkel graag voor lief en fiets ik er ook nog eens blokje voor om.

Wat vind jij van deze stapel kortingsactie van het Kruidvat?

 

6 Antwoorden op “Stapel gek op treinkaartjes van het Kruidvat”

 1. Ik ben sowieso fan van de treinkaartjes van Kruidvat (en Blokker en Hema), maar deze stapelkorting is wel heel erg fijn. Misschien ga ik maar eens vragen of mensen in Nederland ze de komende tijd voor me willen inslaan. 🙂

  1. Zou ik zeker doen. Zo’n aanbieding als deze van het Kruidvat zie je niet zo vaak. Maar als je groot in gaat slaan hou er dan wel rekening mee dat je de kaartjes tot 16 april kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.