Eten & drinken

Koop 2 Franse producten en win een trip naar Parijs

een

Win met 2 Franse producten een trip naar Parijs! Dát hoef je mij geen twee keer te vertellen; ik ben namelijk dol op Parijs en het is alweer heel wat jaren geleden dat ik de lichtstad voor het laatst heb bezocht. Dus als ik een beetje geluk heb dan komt daar snel verandering in.

Want als ik in de periode van 9 februari t/m 19 februari  bij Lidl 2 Franse specialiteiten koop dan maak ik zomaar kans op een trip naar Parijs voor 2 personen. Het enige dat ik hoef te doen is uit de folder van Lidl een paar lekkere Franse specialiteiten te kiezen die vanaf 9 februari in de schappen liggen.

Typisch Franse producten

Zoals je in Wat je van ver haalt kon lezen ben ik gek op typisch Franse artikelen zoals de zeepjes, de blikjes bouillon poeder en het stevige aluminium folie, die schijnbaar alleen in Frankrijk te koop zijn. Maar er zijn veel meer Franse specialiteiten die straks gewoon in je eigen supermarkt liggen. Wat dacht je van Brioche: een licht en luchtig gevlochten brood met die typische zoete smaak. Of van die Franse schimmelkaasjes zoals Petit Livarot, Bleu Village of de Petit Saint Paulin, zo’n zacht uitloopkaasje met een goudgele korst. Die vind je straks in de koeling van de Lidl. En als je daar dan toch bent vergeet dan niet een pak van die Franse taartmixen mee te nemen om een zelfgemaakte Tarte Citron of tarte au chocolat te kunnen bakken.

Wat moet je verder doen om een trip naar Parijs te kunnen winnen?

 • Koop in de periode van 9 februari t/m 19 februari 2 Franse specialiteiten bij Lidl.
 • Bewaar de kassabon!
 • Ga vanaf 9 februari naar Lidl.nl en vervolgens naar de Parijs Stedentrip actiepagina. Vul hier je unieke boncode én je gegevens in.

Dat is alles. Voor dát moment dan. Want je moet nog steeds je kassabon goed bewaren. Want als je wordt geselecteerd als winnaar van de stedentrip naar Parijs dan dien je de originele kassabon die ook nog eens onbeschadigd is aan Lidl te kunnen overleggen. Bewaar deze kassabon dus goed. Hoe de procedure verder gaat kun je nalezen op lidl.nl waar je ook de actievoorwaarden kunt vinden.

Stel dat je de trip naar Parijs wint. Wat heb je dan gewonnen?

De trip naar de Franse hoofdstad bestaat uit een treinreis van elk Nederlands station naar Parijs. Je overnacht 2 nachten in een tweepersoonskamer in 3-sterren-plus hotel Albe Bastille. Je krijgt 2 keer een ontbijt én een sightseeing cruise over de Seine.

Lunch én diner zijn dus niet inbegrepen maar dat mag de pret niet drukken.

Ga jij meedoen me deze actie?

 1. De affiches van de actie hingen nog volop in de winkel. Ik Franse producten kopen. Naar de website om de code in te vullen. Verschijnt boodschap dat de actie voorbij is. Niet leuk.

 2. Ik weet het nog niet; ik ben niet zo reislustig. Maar bij de Lidl kom ik wel graag, dus wie weet.

 3. Wat een super leuke actie!
  Ik kom eigenlijk nooit bij Lidl maar misschien ga ik toch wel een bezoekje brengen. Ik ben nog nooit in Parijs geweest. Al zoveel gezien van de wereld maar Parijs niet, kan eigenlijk niet he 😉 En zo ver is het niet !
  Zou er echt heel erg graag een keer heen willen

  • marion.stam

   Het is inderdaad een hele leuke actie en de producten die meedoen zijn heel voordelig. Dus wat let je om mee te doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén