Mam is de hort op is de naam van mijn blog met daarin tips om alles uit een stedentrip of een weekendje weg te halen. In de loop der jaren heb ik een schat aan ideeën verzameld op het gebied van voordelig reizen, bijzondere overnachtingen, hoe je niet te duur kunt eten en drinken en wat er nog meer te beleven valt voor niet te veel geld. 

Kortom simpel weg voor niet teveel. Inmiddels zijn er zo’n 100 stukjes verschenen met daarin deze 4 ingrediënten om er weer tegenaan te kunnen! Zonder dat je hele budget eraan op gaat. Want dat is Mam is de hort op.

Reizen

Ik schijn er een neus voor te hebben om voordelige treinkaartjes te scoren en ook een goedkope parkeerplaats in de stad weet ik vaak te vinden.

Slapen

Waarom zou je veel voor een overnachting betalen als dat niet hoeft. Door alle aanbiedingen te volgen en om af en toe een gokje te wagen word je vaak verrast met een prima slaapplaats voor een gunstige prijs.

Eten& drinken

Ook daar is voordeel te behalen. Wil je weten hoe?

En nog veel meer.

Waarom je je bonnetjes moet bewaren en wat ik altijd op vakantie meeneem zijn zo maar een greep uit de tips & trucs die ik je geef voor een voordelig dagje “de hort op”

Spreekt dit je aan en wil je ook eens ‘de hort op” voor niet teveel geld. Volg Mam is de hort op dan op Facebook of Twitter. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer.