Sparen voor een gratis tweede driegangenmenu

Als je voordelig de hort op wilt dan moet je nu je slag slaan. Want na de Verrassing stedentrip van de HEMA  en de voordelige hotelovernachting van het Kruidvat, is er nu een restaurantactie bij Albert Heijn. Tot en met 14 mei a.s. kun je namelijk sparen voor een gratis 2e driegangenmenu in wel 1000 Nederlandse restaurants. Geselecteerd door Iens. Omdat ik daarover meer wil weten heb uitgezocht hoe het werkt.

Spaar restaurantzegels voor  een gratis 2e driegangenmenu 

Doe je in de periode van 18 april t/m 14 mei 2017  je boodschappen bi AH en besteed je 10 euro aan boodschappen, dan ontvang je een AH restaurantzegel. Ook als je online winkelt krijg je zegels en bij een aantal speciale Bonusaanbiedingen krijg je nog een zegel extra! Dat schiet lekker op. Voordat je het in de gaten hebt is je spaarkaart vol en kun je hem verzilveren. Want daarvoor heb je maar 10 zegels nodig.

Is je spaarkaart vol ga dan naar AH-restaurantactie. Selecteer de plaats of provincie van je voorkeur en je ziet gelijk welke restaurants er meedoen aan deze actie. En op welke dag en op welk tijdstip er een tafeltje voor je vrij is. Tot daar is alles duidelijk, totdat ik op de eurotekens stuit, die achter het menu staan. Wat zullen die betekenen?

Wat betekenen die eurotekens?

Omdat de restaurants die meedoen zelf de prijs van hun gerechten bepalen,  kan de prijs voor een driegangenmenu per restaurant verschillen of tijdens de looptijd van de actie worden aangepast. Vandaar dat er geen prijzen worden vermeld, maar de restaurants ingedeeld zijn in 4  vier categorieën. En die categorieën worden aangeduid met €-tekens. Zo zie je in één oogopslag het prijsniveau van het restaurant. En dat is handig want je moet tenslotte wel één van de 2 diners zelf betalen!

Heb je je keus gemaakt?

Heb je een restaurant gevonden dat je aanspreekt,  maak dan een account aan. Dat doe je door je naam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Ook kun je een opmerking kwijt, zoals een dieet of zo. De laatste stap is dat je akkoord moet gaan met de voorwaarden van de actie. Vind je die oké, druk dan op Reserveer nu en klaar is je reservering. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je reservering op het door jou opgegeven e-mailadres.

Volle spaarkaart(en) meenemen!

En als het zover is vergeet dan niet je volle spaarkaart(en) mee te nemen. Deze moet je namelijk aan het begin van je lunch of je diner bij het restaurant in leveren. Want als je de spaarkaart niet bij je hebt moet je voor 2 personen betalen. En is je hele spaarplan voor niets geweest.

O ja, hou ook rekening met de drankjes. De actie heeft namelijk alleen betrekking op gerechten dus niet op de consumpties die je gebruikt. Maar desondanks lijkt het mij een leuke actie. Temeer omdat je je spaarkaarten t/m 29 oktober 2017 kunt inleveren.

Heb jij weleens meegedaan met aan restaurant-spaaractie?

4 Antwoorden op “Sparen voor een gratis tweede driegangenmenu”

    1. Helemaal mee eens. Ook al doe je er niets mee. Ik vond nl laatst nog een volle spaarkaart in een keukenlaatje waar ik niets mee heb gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.