Besparen en doneren gaan hand in hand bij 1Korting

1Korting

Nederlanders houden van korting, Vooral vrouwen vinden het leuk om met voordeel te shoppen. Zelf behoor ik ook tot deze groep. Ik ga graag de hort op zonder dat mijn hele budget eraan op gaat. En dat geldt ook voor mijn online aankopen. Het geeft mij een kick als ik in mijn favoriete webshop een flinke korting kan scoren.

Ik maak dan ook graag een rondje op het internet om te zien of er een kortingscode beschikbaar is. Tijdens mijn zoektocht naar extra voordeel beland ik op 1KortingEen website waar je kunt besparen maar waarmee je ook kunt doneren. Mijn interesse is gewekt.

Voor als je de hort op wilt

Op 1Korting vind je kortingscodes en aanbiedingen van wel 1796 winkels. Onderverdeeld in verschillende categorieën of op alfabetische volgorde gerangschikt. Zo kun je in één oogopslag zien of er iets voor je bij is. Er zitten veel bekende ketens bij zoals Hema, Douglas en Cool Blue. Maar ook verschillende hotelsites waar ik weleens een overnachting boek zie ik er tussen staan.

Twee vliegen in één klap

Maar dat is nog niet alles. Als je een aankoop doet via de website van 1Korting, kun je niet alleen geld besparen. Je steunt ook nog eens een goed doel. Zo sla je 2 vliegen in één klap. Want je krijgt niet alleen korting op je aankoop, je doneert ook nog een bedrag aan een doel dat jij een warm hart toedraagt. Zonder dat je het merkt in je portemonnee.

Zo werkt het

Stel. Je wilt bij Hotelspecials een overnachting boeken voor een scherpe prijs. In plaats van dat je naar de website van Hotelspecials gaat, klik je vanaf de website van 1Korting op het logo van Hotelspecials. Je komt dan gelijk bij de aanbiedingen van Hotelspecials.

Zit er een leuke aanbieding voor je bij dan kun je deze gelijk boeken. Op dezelfde manier als je gewend bent. En het kost je niks extra’s. Je betaalt gewoon het bedrag dat je anders zou betalen en je steunt ook nog eens een goed doel.

Besparen en doneren. Gaat dat wel samen?

Zit er dan geen addertje onder het gras? Betaal je echt geen extra kosten? Het antwoord is Nee. Als jij via de website van 1Korting een aankoop doet dan krijgen zij ook een kleine vergoeding. En een deel van het bedrag dat zij ontvangen doneren zij aan een goed doel. En dat goede doel bepaal jij.

Ben je namelijk net als ik, dol op wandelen in de natuur. Maar je hebt geen zin om donateur van Natuurmonumenten te worden. Dan kun je aangeven dat het bedrag wordt gedoneerd aan dit doel. Jij zit dan nergens een vast, maar je levert wel een bijdrage aan de instandhouding van deze prachtige natuurgebieden.

Goede doelen die je steunt met 1Korting.
Goede doelen die je steunt met 1Korting.

Je kunt het ook omdraaien

Je kunt ook eerst een goed doel uitzoeken dat je met je aankoop wilt sponsoren. Maak dan een gratis account aan bij 1Korting. Dat gaat heel gemakkelijk door op ‘Login’ in het navigatiemenu te klikken. Vervolgens kun je kiezen om in te loggen met je Facebook account of om je te registreren met je e-mailadres. Ga daarna naar de ‘Goede doelen’ pagina en kies het goede doel uit dat jij wilt steunen met jouw aankoop.

1Korting levert je voordeel op

Zo zie je maar dat 1Korting je veel voordeel kan op leveren. Zeker als je regelmatig, meerdere aankopen doet. Want naast dat je veel geld kunt besparen levert elke aankoop je ook nog eens karmapunten op. Vanwege het goede doel dat je steunt. Daarnaast komen er steeds meer webwinkels bij waardoor de kans groot is dat ook jouw favoriete adresje is aangesloten.

Wandelen zonder schuldgevoel

Ik ben enthousiast. Als ik online ga shoppen kijk ik nu eerst op 1Korting. En als ik op zoek ben naar een specifieke webshop dan gebruik ik gewoon het  zoekvenster op de homepage. Dat scheelt mij veel gezoek op andere kortingssites.

Natuurlijk meld ik mij ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief zodat ik altijd als eerste op de hoogte ben van de meest actuele kortingen. En ik heb een gratis account aangemaakt. Zodat niet alleen ik blij word als ik via 1Korting een aankoop heb gedaan, maar dat ook Natuurmonumenten er beter van wordt. En ik zonder schuldgevoel kan genieten van de prachtige natuur in Nederland.

Dit artikel is gesponsord door 1Korting.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.