Eten & drinken, Reizen

Ga een leuk dagje uit met Jumbo kortingsmunten

Jumbo Spaaractie

Bij Jumbo kun je weer voor de leukste dagjes uit sparen. De actie loopt al een tijdje dus misschien heb je al wat kortingsmunten gespaard maar weet je eigenlijk niet wat je er mee gaat doen. Dat was bij mij namelijk het geval.

Bij iedere 10,– die ik aan boodschappen besteedde kreeg ik een kortingsmunt die ik gedachteloos in mijn portemonnee bewaarde. Maar waarom ik spaarde wist ik eigenlijk niet. Ik heb namelijk geen kinderen meer thuis die naar een pretpark gaan of naar de dierentuin willen. Maar omdat de munten gratis zijn nam ik ze wel altijd aan. Want je weet maar nooit.

Neem de trein!

Totdat een vriendin mij vertelde dat je met je gespaarde munten niet alleen voordelig naar een pretpark, dierenpark of museum kunt gaan maar dat de Jumbo haar spaarprogramma behoorlijk heeft uitgebreid. Zo kun je ook een voordelige NS Stedentrip maken. Je kunt er dus ook lekker een dagje mee met de trein.

En met het dagretour, krijg je ook nog eens een kop koffie, thee of glas vers geperst sap én een sandwich boerenkaas, beenham of kruidenkaas bij, in een La Place vestiging naar keuze. De Trein en lunchactie is in april en in mei te koop voor 3 munten plus € 17,50 bijbetaling.

Zijn er nog wel la Place restaurants in de stad?

Maar zijn er nog wel vestigingen van La Place in de binnensteden te vinden? Want door de teloorgang van V&D zijn een groot aantal la Place Restaurants opgedoekt. Gelukkig heeft in 2016 Supermarktketen Jumbo een groot aantal externe filialen van La Place overgenomen.  Ze staan voornamelijk langs snelwegen, in de vertrekhal van Schiphol, op grote treinstations en in de Ziggodome las ik  op de website van het AD. Maar gelukkig zijn er in een aantal grote steden ook nog vestigingen van La Place te vinden.

Bijvoorbeeld in de Openbare bibliotheek in Amsterdam, aan de Oosterdokskade 143 op loopafstand van het Centraal Station. Je vindt deze la Place op de 7e etage. En vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam. Maar als je een stedentrip gaat uitstippelen is het handig om HIER even te kijken om zien waar de la Place vestigingen zich bevinden.

la Place Amsterdam

De la Place is gevestigd in de openbare bibliotheek. Het restaurant bevindt zich op de 7e etage.

Aan deze lunch-treinactie zijn een paar voorwaarden verbonden, zoals:

  • Je kunt alleen kiezen uit een broodje La Place Boerenkaas, Beenham of Kruidenroomkaas met koffie, thee of een versgeperste jus;
  • De actie is niet geldig bij evenementen, bij Duinrell, RAI, Ziggodome en in de vertrekhal van Schiphol;
  • Het dagretour is geldig van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur. In het weekend is het wel de hele dag geldig;
  • Alle alle treinvervoerders in Nederland doen mee, maar je kaartje is niet geldig in Thalys Amsterdam – Parijs. Maar wel geldig in Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam & ICE international mits je een toeslag betaalt.
  • Op Koningsdag (27 april) en op Tweede Pinksterdag (5 juni) zijn de kaartjes niet geldig.

Lees alle voorwaarden nog eens rustig door of boek gelijk een treinticket op NS – La Place actie. De spaarperiode loopt t/m dinsdag 2 mei 2017.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste acties en aanbiedingen? Volg Mam is de hort op dan op Facebook of op Twitter.

  1. Ik doe eigenlijk nooit mee aan spaaractie’s..

  2. Ik wist niet dat de Jumbo deze actie had. Ik ken wel het sparen voor korting bij de AH. Dus dank voor de tip!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén