Reizen

Stedentrip naar Rome of Venetië voor slechts 139,–

Overweeg je binnenkort een stedentrip naar Rome of Venetië! Dan heb ik goed nieuws voor je. Bij HEMA kun je vanaf 22 mei een 3-daagse stedenreis boeken naar de historische stad Rome of naar het romantische Venetië. Dit is inclusief vlucht, hotelverblijf en één stuks handbagage.

Wat krijg je voor die prijs?

Mooi prijsje niet? Maar wat is er bij de prijs inbegrepen? Voor 139,– per persoon krijg je een retourvlucht; overnacht je 2 nachten in een 3-sterrenhotel o.b.v. logies (dus het ontbijt zit er niet bij) en kun je een kleine koffer die niet zwaarder is dan 10 kg meenemen.

Wat zit er niet bij?

Deze reis is echter zonder toeristenbelasting. Die kan per bestemming verschillen. Reken voor Rome ongeveer 4,– per nacht toeristenbelasting. In Venetië betaal je ongeveer hetzelfde bedrag. Ook komen de transferkosten er nog bij. Dit zijn de kosten de je betaalt voor het vervoer van de luchthaven naar je hotel en weer terug naar het vliegveld. Daarnaast is het verstandig om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Ook deze kosten  moet je incalculeren.

Waar moet je op letten?

Je kunt deze driedaagse stedentrip van Hema boeken vanaf 2 personen. Als je alleen reist kun je dus geen gebruik maken van deze actie. Ook als je gezelschap groter is dan 10 personen moet je iets anders verzinnen. Verder moet minimaal 1 persoon van het gezelschap, vaak is dat degene die de reis boekt, op de dag van vertrek 18 jaar zijn.

De actieperiode loopt van 22 mei t/m 11 juni 2017. De voucher die je nu al kunt kopen moet je minimaal 21 dagen voordat je vertrekt verzilveren en het liefst vóór 1 november 2017.

Wanneer kun je vertrekken?

Je kunt deze stedentrip maken tussen 17 juni 2017 en 31 maart 2018. Met uitzondering van de periode rond Kerst en Oud en Nieuw dan kun je niet vertrekken. Op flywise.nl kalender Rome en op flywise.nl kalender Venetië kun je zien op welke data de reis nog beschikbaar is.

Vanaf welke luchthavens kun je vertrekken?

Er zijn 3 Nederlandse luchthavens van waar je kunt vertrekken. Voor Rome vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Maar ook vanaf Weeze of Brussel Zaventem is mogelijk. Voor Venetië vertrek je vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Brussel Zaventem.  Zie je deze actie wel zitten? Dan kun je hier gelijk deze stedentrip boeken. Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan even op Hema stedenreis.

Ga jij deze stedentrip van Hema boeken?

Op de pagina van Hema tickets vind je regelmatige aanbiedingen waarmee je voordelig de hort op kunt.

  1. Dat lijken mij altijd nog mooie steden om een keer heen te gaan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén