Reizen

Voordelige treinkaartjes die je op 2 verschillende dagen kunt gebruiken

T/m zondag 2 juli 2017 kun je via Vakantieveilingen 2 treinkaartjes (enkele reis) bestellen voor € 20,50! En je hoeft hier niet eens op te bieden. Je profiteert gelijk van deze voordelige deal die je kunt gebruiken op maandag t/m vrijdag na 09:00 uur en in het weekend de hele dag. 

Wat kun je met een enkele reis?

Toen ik dat las dacht ik: Een enkele reis, wat heb je daar nou aan? Je moet toch ook terug.  Dat klopt. Daarom is zo’n voordelig treinkaartje heel goed te gebruiken voor als je de heenreis en de terugreis niet op dezelfde dag maakt. Bijvoorbeeld als je een nachtje in een hotel verblijft tijdens een weekendje-weg of voor een transfer naar Schiphol.

Je hoeft de kaartjes namelijk niet op dezelfde dag te gebruiken. Er mag gerust een paar dagen of een aantal weken tussen zitten. Dat maakt niet uit. Je moet de kaartjes alleen wel vóór 30 september gebruiken.

Via Vakantieveilingen?

Maar een treinkaartje kopen via Vakantieveilingen. Dat is toch die site waar je kunt bieden op allerlei activiteiten? Daar koop je toch geen tickets voor een vaste prijs? En hoe zit het met de administratiekosten die je betaalt als je een veiling hebt gewonnen? En hoe werkt dat dan? Allemaal vragen waarop ik je het antwoord ga geven.

Tickets voor een vaste prijs

Bij Vakantieveilingen kun je in sommige gevallen via ‘Pak de deal’ een zogenaamde de Winstpakker kopen. De ‘Pak de deal’ is een speciale knop die ik eigenlijk nooit gebruik bij Vakantieveilingen. Het is mij namelijk een keer overkomen dat ik niet zag wat ik had gekocht. De knop nogmaals indrukte en twee keer moest betalen. Vandaar dat ik deze nooit gebruik.

Betaal je dan geen administratiekosten?

Als je een deal hebt gewonnen bij Vakantieveilingen dan betaal je een aantal verplichte kosten. Voor deze treinkaartjesdeal worden geen extra verplichte kosten berekend. Je betaalt alleen de vaste prijs van 20,50. Meer niet.

Hoe werkt het?

Ga naar de website van Goedkoop treinkaartje en klik op bestellen. Je komt dan automatisch op de Winstpakker van Vakantieveilingen. Als je inlogt met je Vakantieveilingenaccount, dan kom je gelijk op de bestelpagina terecht. Heb je geen account dan kun je deze aanmaken op de website van Vakantieveilingen. Als je bent ingelogd volg je de aanwijzingen.

Na betaling van 20,50 ontvang je 2 e-tickets. Deze hebben een unieke code waarmee je bij NS Spoordeelwinkel de kaartjes kunt bestellen. Het bestellen van de treinkaartjes gaat dus via de officiële website van de NS. Dan weet je zeker dat het officiële e-tickets zijn.

Voor iedere reis plaats je een aparte bestelling. Én je moet voor iedere reis de datum én het vertrek- en aankomststation invullen. Je moet dus wel van tevoren aangeven waar je naartoe gaat. Heb je dat allemaal gedaan dan worden de e-tickets worden per e-mail verstuurd. Je hoeft ze dan alleen nog uit te printen als je op reis gaat.

 

 

 

 

 

  1. Wat een fijne tip. Voor een weekendje weg is dit een ideale oplossing! Ik ga even kijken naar de actie 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén