Ben je net terug van vakantie en wil je je vakantiegevoel nog even vasthouden? Maak een stedentrip met de trein. Dat kan heel voordelig met een Hema dagretourVoor slechts 17,50 euro reis je op door de weekse dagen na 9.00 uur en in het weekend de hele dag naar een stad van jouw keuze en als extra bonus ontvang je ook nog eens een Hema pocketfotoboekje ter waarde van 7,– euro waarin je je mooiste vakantiefoto’s kunt bewaren. Het Trein Dagretour + HEMA pocketfotoboekje is verkrijgbaar van maandag 14 t/m zondag 27 augustus 2017.

Wat moet je doen

Vanaf 14 augustus kun je in de winkels van de HEMA (m.u.v de stationslocaties) een vouchercode voor het HEMA dagretour kopen. Het is dus niet zo dat je het treinkaartje in de winkel kunt kopen. Na betaling van 17,50 ontvang je een unieke vouchercode die je t/m 15 oktober 2017 via www.ns.nl/hema kunt inwisselen voor een dagretourtje. Je moet er dus wel even voor achter de computer.

Tip: Hou er wel rekening mee dat tijdens de verzilvering van je treinkaartje je direct een reisdatum moet selecteren. Doe dit dus op het laatste moment!

Pocketfoto-boekje cadeau

Naast een dagretour voor de trein ontvang je ook nog eens een actiecode voor het HEMA pocketfotoboekje.  Je weet wel, zo’n leuk boekje van 10 x 10 cm dat je zo in je handtas steekt. Wat je heel snel pakt om even in te bladeren en te genieten van je leukste vakantieherinneringen. De code voor dit fotoboekje kun je verzilveren t/m 31 oktober 2017 via www.hema.nl/nsfotoboekje. Waar je trouwens ook allerlei tips en inspiratie vindt om zo’n boekje te maken.

Is je boekje klaar dan kun je het gratis op te halen in een HEMA filiaal naar keuze (m.u.v. filiaal Schiphol). Of je laat het thuis bezorgen tegen 2.95 euro verzendkosten per bestelling.

Echt Hema

Kortom een hele leuke actie van Hema. Dus ga je binnenkort “de hort op” loop dan snel even langs de Hema. Heb je geen tijd of zin om langs te gaan? Bestel je actiecode voor een treinkaartje en pocketfotoboekje dan op HEMA tickets.

Op de pagina van Hema tickets vind je regelmatige aanbiedingen waarmee je voordelig de hort op kunt.