Volg je Mam is de hort op al op Instagram? Nee? Als je een kijkje in mijn leven wilt nemen zou ik dat zeker doen. Want ook als ik niet de hort op ben zijn er momenten die ik op de foto vastleg en waar een verhaal aan kleeft maar geen blog. Vandaag neem ik je mee in mijn zomer in plaatjes.

 

Vliegen is iets wonderlijks

Ik blijf vliegen iets wonderlijks vinden

Vliegen blijf ik iets wonderlijks vinden. Dat zo’n enorm gevaarte met daarin honderden mensen je binnen een paar uur naar een bestemming vliegt waarover je met de auto 2 dagen moet rijden. Ik blijf het bijzonder vinden.

Street art

Dit is mijn nieuwe profielfoto voor Facebook. Eindelijk eens een foto waar ik leuk op sta. Gemaakt tijdens onze fietstour door het oude centrum van Valencia waar wij de mooiste kunstwerken tegenkwamen. Deze foto was dan ook snel gemaakt.  Tot ik hem op Facebook plaatste en er allerlei opmerkingen kwamen over de enorme “slagroomspuit” boven mijn hoofd. Die bij nader inzien mijn foto een “beetje” ontsierde.  Eerlijk gezegd had ik die snelle kanttekening niet eens gezien. Maar omdat ik het een leuke foto vind blijf ik hem nog een tijdje gebruiken.

Mijn nieuwe Facebook profielfoto die ontsierd werd door een snelle kanttekening

Vakantiesouvenirs

Wat je van ver haalt is lekker en soms ook noodzakelijk omdat sommige ingrediënten gewoon niet in je eigen supermarkt te koop zijn. Zoals de visbouillon van Maggi. Je zou denken dat deze blikjes gewoon in de schappen van de Appie of de Jumbo staan. Niets is minder waar. In Nederland is visbouillon in poedervorm niet verkrijgbaar. Ondanks dat het gewoon van Maggi is. Ik was daarom enorm blij toen man en zoonlief een voorraadje voor mij meenamen uit Frankrijk.

Gewoon van Maggi. Maar in Nederland niet te koop.

Voor wie niet van de Primark houdt

IJzer sterke tekst op dit bord dat ik zag staan voor het terras van Double A stadscafé in Groningen, op steenworp afstand van de Primark. Want er zijn natuurlijk altijd mensen die niet van winkelen houden en liever achter een kopje koffie zitten terwijl je wederhelft zich suf shopt in de Primark.

Drop terwijl je shopt

Leukste winkelstraat

En omdat ik toch in Groningen was moest ik natuurlijk ook even naar de Folkingestraat. Een van de leukste winkelstraten, al zeg ik het zelf. Met namelijk deze linten die door de hele straat gaan vond ik de moeite waard om vast te leggen.

Folkingestraat, een van de leukste winkelstraten van Groningen

Wil je deze foto’s helemaal zien of wil je meer plaatjes kijken. Volg Mam is de hort op dan op Instagram. zie ik je daar?

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.