Er is goed nieuws. Naast cadeaukaarten, rookwaar, tijdschriften en een lot voor een of andere loterij  kun je vanaf nu ook bij Primera terecht voor goedkope treinkaartjes. Want na de voordelige treinkaartjes van Hema, Blokker, het Kruidvat en Albert Heijn kun je nu ook bij Primera een OV-dagkaart kopen, waarmee je de hele dag door Nederland kunt reizen.  En niet alleen met de trein. Ook met de bus, de tram en met de metro. Voor slechts 17 euro kun je dus de hele dag de hort op.

Wat voor kaartje is het?

De naam zegt het al. Deze OV-dagkaart is geldig in het hele openbaar vervoer en is de hele dag geldig. Deze OV-dagkaart die je van 4 september tot en met 17 september 2017 in de winkels en via de website van Primera kunt kopen is een wegwerpkaartje. Met als voordeel dat je geen ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten vóór dat je op reis gaat. Je kunt er gelijk mee op pad.

Wanneer te gebruiken?

De OV-dagkaart kost 17 euro en is tot en met 19 november het hele weekend geldig en doordeweeks buiten de spits. Dat betekent dat je tussen  6.30 en 9.00 uur en tussen 16.00 en 18.30 uur er niet mee mag reizen. Wil je wel in de avondspits met de trein? Maak dan gebruik van een alternatieve actie van de Spoordeelwinkel. Daar koop je een 2e klas dagretour voor 19 euro, dat ook geldig is in de avondspits. Maar deze actie is alleen geldig in de trein. Dus niet in de bus, de tram en de metro.

Kris, kras door Nederland reizen

Heb je zo’n voordelige OV-dagkaart waarmee je zowel met de trein, bus, tram als met de metro kan reizen? Vergeet dan niet dat je iedere keer wel even in- en uitcheckt. Zeker als je met verschillende vervoersmaatschappijen reist. Maar verder is het appeltje-eitje en kun je de hele dag kris, kras door Nederland reizen.

Extra kaartjes winnen

Een andere leuke bijkomstigheid is dat je met jouw OV Dagkaart kans maakt op nog eens twee gratis OV-dagkaarten of andere mooie prijzen. Wil je meedoen met deze win actie ga dan naar NS.nl/Primera en doe mee.

Vind altijd een goedkoop treinkaartje

Ik ben gek op dit soort aanbiedingen en ben dan ook super blij dat ik op de website van goedkoop treinkaartje deze aanbieding van Primera voorbij zag komen. Op goedkoop treinkaartje die je trouwens ook via Facebook kunt volgen staan namelijk alle treinkaartjesacties; de lopende- maar ook alle acties die zijn geweest. Als je die site een beetje in de gaten houdt of Mam is de hort op volgt op Facebook dan grijp je nooit mis en vind je altijd een voordelige ticket voor als je de hort op wilt.