Reizen

Als dit geen lekker treinkaartje is

Iedere bekende winkelketen biedt tegenwoordig voordelige treinkaartjes aan. Waardoor je eigenlijk het hele jaar door goedkoop met de trein kunt reizen. En dat is zeker lonend, als je zoals ik in het Noorden van het land woont en graag een dagje naar Nijmegen, Den Haag of naar een andere leuke stad wilt.

Vanaf vandaag zijn er weer voordelige dag treinkaarten te koop Albert Heijn. Je kunt dus weer lekker goedkoop op door de weekse dagen buiten de spits, en in het weekend de hele dag, door Nederland reizen. Dat voor slechts 19,– per kaartje, maar….. dan krijg je er ook nog eens gratis een Eggwrap én een warme drank naar keuze bij. Als dit geen lekker treinkaartje is!

Dus maak even een tussenstop bij AH To Go, die op praktisch ieder station te vinden is en geniet niet alleen van dit voordelige dagje de hort op, maar zeker van deze wrap met gerookte zalm of boeren achterham.

Zo werkt het

Vanaf 18 september kun je in de supermarkten van Albert Heijn voor 19,– een  Trein Dagretour kopen, waarmee je 1 hele dag onbeperkt door Nederland kunt reizen. En niet alleen met de treinen van de NS, ook als je delen met de Arriva of een andere vervoerder reist is dat geen probleem. Het treinkaartje is  t/m 26 november 2017 de hele week geldig. Alleen op maandag t/m vrijdag pas na 9.00 uur. Op zaterdag, zondag én op feestdagen (die volgens mij niet voorkomen in de periode t/m 26 november) kun je de hele dag bij alle Nederlandse treinvervoerders onbeperkt in- en uitchecken. Enige uitzondering is dat je dagretour niet geldig is in de Thalys en Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en ICE international.

Bestel direct een kaartje

Wil je van deze aanbieding profiteren wacht dan niet te lang. Voordat je het weet zijn de kaartjes in jouw Albert Heijn uitverkocht.  Wil je gelijk 1 of meerdere kaartjes bestellen klik dan op actievoorwaarden. Daar wordt precies uitgelegd wat je moet doen om er een online te bestellen.

Het Dagretour kun je vervolgens uitprinten of op je mobiel laden via de Reisplanner Xtra app. De voucher voor je wrap en warme drank kun je alleen printen omdat je deze moet inleveren in de AH to go winkel die je onderweg vast tegenkomt.

Wat vind jij van deze lekkere actie van Albert Heijn?

 

  1. Fijn zo’n actie weer, het scheelt zo veel geld. En soms is de trein sowieso gewoon handiger fijner als de auto.

  2. Klinkt als een goede actie! Sonia een treinrit nog eens leuk!

  3. Goede actie! Al zou ik er zelf niet veel aan hebben omdat een treinreis voor mij eigenlijk nooit heel duur is.

  4. Ik vind die acties altijd wel fijn, de Kruidvat heeft ze ook erg vaak, maar leuk dat de AH hier aan mee doet. Een stuk goedkoper dat kan ik je wel zeggen.

  5. Dit klinkt wel erg leuk. Misschien fun om eens met mijn mams te doen. Ze wilde graag op uitje dus why not? Bedankt voor de tip!

  6. Ohh thanks voor de tip! Ik ga morgen gelijk op pad om een treinkaartje te kopen x

  7. hmm toevallig heb ik er 1 nodig voor morgen maar de NS heeft ook dag retour tickets, even kijken welke aantrekkelijker is

  8. Ik vind het een leuke actie! ik ga dit kaartje kopen voor mijn oudste zoon die het huis uit is gegaan. Dan kan hij goedkoop naar huis komen ; )

  9. Spijtig genoeg woon ik in België en kan ik er niets mee doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial