en nog veel meer

Als je van reizen én van lezen houdt

Als je van reizen én van lezen houdt dan heb ik goed nieuws voor je. Op 123tijdschrift.nl vind je namelijk het grootste aanbod tijdschriften en kranten van Nederland! Daarnaast betaal je bij 123tijdschrift.nl nooit teveel en met meer dan 500 verschillende tijdschriften en kranten is er altijd iets voor je bij. 

Ook als je een tijdschrift een paar keer wilt proberen bent je daar op het juiste adres. En zoek je en leuk cadeau? Met een cadeauabonnement van 3 of 4 nummers maak je altijd goed sier. Daarnaast stoppen alle abonnementen automatisch. Dus ook het cadeauabonnement. Dus daar heb je geen omkijken naar. 

Mijn favoriete tijdschriften als ik de hort op ga

Als ik met de trein reis vind ik het heerlijk om te lezen. En dan lees ik het liefst een tijdschrift. Om al lezende inspiratie op te doen voor een leuke blogpost die ik op Mam is de hort op kan delen.

Toeractief

Een van mijn favoriete reistijdschriften is het tijdschrift Toeractief. Een magazine boordevol wandel- en fietsroutes, mooie reportages, handige tests en het laatste nieuws op wandel- en fietsgebied. En waarbij je iedere keer, GRATIS een handig routeboekje krijgt. Een proefabonnement van 4 nummers kost nog geen 20 euro, dus ook leuk om cadeau te doen.

Noorderland

Een ander tijdschrift dat ik graag lees is Noorderland. Hét lifestylemagazine voor Noord-Nederland, de regio waar ik woon. Het blad Noorderland neemt je mee op ontdekkingstocht door de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en net daarbuiten.  Een (cadeau) abonnement is nu extra voordelig. Voor slechts € 15,– euro ontvang 3 nummers boordevol inspiratie voor het (buiten)leven in het Noorden van het land.

Lonely Planet Traveller

Dromen over een vakantiebestemming doe ik graag in de trein. Ik laat mijn gedachten graag de vrije loop bij het zien van prachtige plaatjes en inspirerende reisverhalen over verre bestemmingen en warme oorden die ik vind in de Lonely Planet Traveller.

Want naast de bekende reisgidsen van Lonely Planet is er nu ook het nieuwe reismagazine Lonely Planet Traveller met daarin handige reisinformatie en tips om je eigen droomreis te boeken! Of om over te dromen zoals ik graag doe. De Lonely Planet Traveller verschijnt 10 keer per jaar en kost € 54,–. Wil je het blad een paar keer proberen? Voor 3 nummers betaal je nu €15,–

Nationale tijdschriftenbon

Wil je minder geld besteden dan kun je ook kiezen voor de nationale tijdschriftenbon. Een cadeaubon waarmee je kunt kiezen uit meer dan 300 tijdschriften en dagbladen. Een nationale tijdschriftenbon koop je al voor € 10,–  en is twee jaar geldig vanaf moment van aankoop. Je kunt deze cadeaubon HIER eenvoudig en snel bestellen.

Wil je zien of jouw favoriete tijdschrift erbij zit? Kijk dan voor alle deals op 123tijdschrift.nl. 

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten.

11 Reacties

  1. Mijn favoriete tijdschriften zijn de Flow, Linda en Jan.

  2. Leuke tijdschriften. Ik hoop eigelijk altijd gewoon de Vogue en dan ook in elk land waar ik kom, de teksten snap ik niet, maar het is gewoon leuk om te verzamelen

  3. O wat grappig dat we hier in het noorden ook een tijdschrift hebben, dat wist ik niet. Ik kende alleen de Friesland Post 😉 .Zijn ze ook los verkrijgbaar?

  4. Ik lees eigenlijk nooit een tijdschrift. Die tijd gun ik mezelf niet, haha.

  5. Ik las eerst altijd heel veel tijdschriften, maar dat doe ik nu al een tijd helemaal niet meer.

  6. Wat erg zeg! Ik ken deze tijdschriften helemaal niet. Tijd om maar weer eens te gaan lezen.

  7. Ik lees eigenlijk nooit reistijdschriften. Maar ik reis dan ook zelden, dus dat klopt wel : )

  8. Ik lees bijna nooit tijdschriften tenzij ik een treinreis heb die lang duurt of op vakantie, anders bijna geen tijd 😉

  9. De nationale tijdschriftenbon heb ik vaker gehad, echt ideaal alleen hebben ze daar niet alle tijdschriften die ik graag lees. 123tijdschriften.nl lijkt me een kijkje waard!

  10. Ik geef altijd graag een tijdschriftencadeaubon. Altijd een succes bij zowel mannen als vrouwen. Meestal heb ik ze ook op voorraad in huis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial