Eten & drinken

Hema winteractie voor een high tea of een high wine

Hema winteractie

Wat hou ik hier van. Dat je bij je aankoop bij de Hema een extraatje krijgt. Gewoon bij je dagelijkse boodschappen. Het overkwam mij gisteren in de Hema in Surhuisterveen. Toen ik, nadat ik had afgerekend een bierviltje cadeau kreeg. Zonder te weten wat het was nam ik het aan en gooide het achterloos in mijn boodschappentas. Ik zou thuis wel zien wat voor actie het was. Nadat ik mijn boodschappen had uitgepakt stuitte ik op het bierviltje van de Hema. Het was een winteractie voor een high tea of een high wine, maar wel 2 =1. 

Tweede high tea gratis

Dat klinkt goed en vraagt om nadere bestudering. Want een high tea is natuurlijk leuk, mits het ook op een leuke locatie is. Maar ook dat is dik in orde met deze Hema winteractie.

Je kunt de high tea én de high wine gebruiken in Paviljoen de Leyen, een leuke plek aan het water; midden in de Friese Wouden. In Rottevalle om precies te zijn. Dit restaurant biedt in samenwerking met de Hemavestigingen in Drachten, Burgum en Surhuisterveen een high tea én de high wine aan waarvan je in de maanden oktober t/m april er maar één van de twee hoeft te betalen.

Op de website van restaurant de Leyen zie ik dat een high tea normaal 26,50 euro per persoon kost. Maar heb je een viltje van de Hema, dan krijg je de tweede high tea gratis. Dus betaal je eigenlijk maar 13,25 per persoon. Dat klinkt aantrekkelijk en is ook een leuk cadeau voor een goede vriendin die nog een verjaardagscadeau van mij tegoed heeft.

Met een viltje van de Hema krijg je de tweede high tea gratis

Met een viltje van de Hema krijg je de tweede high tea gratis

Zo ziet de high tea eruit

Bij het zien wat de high tea inhoudt loopt het water mij  in de mond. Dat ziet er lekker uit. Na ontvangst met een glaasje biologisch sap ( appel of peer of jus d’orange) krijg je onderstaande hapjes voorgeschoteld:

Bavarois van Tiktak koffie ( Fairtrade)
Tiny tony’s (fairtrade)
Tomsoesjes ( HEMA )
Rozijnen Scones
Room
Aardbeienjam van us mem (streekproduct)
Slagroom ( Grensland)
“Rocky Road” Witte chocolade met noten etc..
Huisgemaakte cake

***

Glaasje Aardappelsalade 2.0 met HEMA rookworst
Duo van mini soepjes
Huisgemaakte soepstengels van bladerdeeg
Broodsoorten en smeersels
Diverse quiches waarvan 1 vegetarisch (Biologisch)

***

Onbeperkt fairtrade koffie/thee 1.5 uur
Verse munt
Honing

Gelijk reserveren

Ik heb gelijk gebeld om een tafeltje te reserveren. De high tea én de high wine kun je gebruiken op vrijdag en het hele weekend. Met uitzondering van de de kerstdagen. Van oktober tot en met maart is het restaurant open op donderdag vanaf 17.00 uur (dus de high wine kun je ook op donderdag gebruiken), op vrijdag en zaterdag  vanaf 14.00 uur en op zondag kun je er al vanaf 11.00 uur terecht. Maar op afspraak is het restaurant het hele jaar geopend.

Wat vind jij van deze Hema actie in samenwerking met paviljoen de Leyen?

 

 

 

11 Reacties

 1. Ik wist niet dat Hema dit ook deed, lijkt me super gezellig om eens met vriendinnen te doen!

 2. Wat super leuk! Daar ben ik altijd wel voor in haha Heb het helaas gemist deze leuke actie

 3. Ok wat grappig. Wist niet dat de HEMA dit deed. Maar leuke samenwerking, toch!

 4. Leuke actie! Ik ga ook eens kijken of het wat is voor mij

 5. Wauw! Wat leuk zeg! Dit viltje heb ik helaas even gemist.., high tea is altijd gezellig

 6. wat lekker, ik ben altijd wel in voor een high tea of high wine, gezellige ook!

 7. Nou, echt ontzettend leuk. Het eerste plaatje bovenaan. Daar werd ik trouwens meteen vrolijk van!

 8. Dat is nog eens een actie van de Hema zeg! Ziet er super lekker uit

 9. Hmmm je maakt ons wel aan het lekkerbekken op de vroege morgen… Klinkt heerlijk!

 10. Dat klinkt erg leuk! Soms heb je van die leuke acties in winkels zoals de hema. Bij de Hema hier hebben ze nu geen actie lopen.

 11. Wat super leuk ! En wat een lekkere dingen allemaal.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén