Slapen

Alle vakantiebungalows op 1 website

vakantiebungalows

Een poosje geleden waren wij een weekend in het Sauerland. Wij bivakkeerden in een vakantiebungalow die ik vond op BungalowS.nl. Ik vond deze website heel toevallig tijdens mijn speurtocht naar een betaalbare vakantiebungalows in de omgeving van Winterberg, waar onze zoon momenteel stage loopt.

Omdat wij het leuk vinden om hem af en toe te bezoeken, heb ik  een heel scala aan websites gevonden, die allemaal vakantiewoningen in die omgeving aanbieden. Maar al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. Wat was ik blij toen ik een website vond waar alle vakantieparken op staan. En ook nog voor de laagste prijs.

Alle vakantiebungalows op 1 website

Op de website van bungalowS.nl vind je meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa. Ook vakantiebungalows van bekende ketens zoals Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks, maar ook een aantal onafhankelijke parken.

Maar niet alleen vakantiebungalows, ook chalets, appartementen, vakantiehuizen, mobile-homes, stacaravans én compleet ingerichte bungalowtenten kun je via deze site huren. Kortom een handige site waarop je in een oogopslag je keuze kunt maken.

Je ziet gelijk wat het kost

In het hoofdmenu geef je aan naar welk land je wilt, naar welke plaats, met hoeveel personen en je aankomst- en vertrekdatum. En heb je speciale wensen, zoals een hond die meegaat of het aantal slaapkamers dat je nodig hebt, geef deze dan aan bij uitgebreid zoeken. Waar je verschillende opties kunt aanvinken. Druk daarna op zoeken en je ziet gelijk welke accommodaties in de door jouw gewenste periode beschikbaar zijn. En wat de kosten zijn.

Let er wel op dat er naast de genoemde prijs nog kosten bijkomen in de vorm van verplichte toeslagen. Zoals lokale heffingen oftewel toeristenbelasting en reserveringskosten. In sommige gevallen betaal je ook schoonmaakkosten of een waarborgsom. Nooit leuk deze bijkomende kosten, maar wel fijn als je van te voren weet waar je aan toe bent.

Gelijk boeken

Zit er een accommodatie bij waar je enthousiast over bent dan kun je gelijk boeken. Je hoeft alleen nog je gegevens in te vullen. En wil je tussentijds een overzicht van de kosten? Je kunt tijdens het boekingsproces een update van de kosten maken.

Als je een reservering hebt gemaakt ontvang je nog dezelfde dag een bevestiging van je reservering mét een specificatie van de kosten. En mocht de bevestiging niet kloppen dan zie je gelijk waar naartoe je kunt bellen of mailen.

Staan er onjuistheden in deze ontvangstbevestiging? Laat het ons zo snel mogelijk weten via 020 456 40 04 (7 dagen per week) of mail ons op info@bungalows.nl.

Zodra uw reservering gecontroleerd is en wij eventueel contact met het park hebben opgenomen, sturen wij u de definitieve bevestiging per e-mail.

Vervolgens ontvang je de definitieve bevestiging van de reservering en hoe je kunt betalen. Kortom, eenvoudiger een vakantiewoning zoeken, vinden én boeken kan haast niet. Daarnaast betaal je altijd de laagste prijs.

Ik ben om. Als ik op zoek ga naar een vakantiebungalow dan check ik eerst even de site van bungalows.nl. Scheelt mij een hoop zoekwerk en ik betaal altijd de laagste prijs.

Heb jij wel eens via Bungalows.nl geboekt?

 

11 Reacties

 1. Yvonne

  Pas op, je betaalt niet altijd de laagste prijs. Even doorzoeken als je een accommodatie hebt uitgezocht loont de moeite. Alleen als je kiest voor een bungalow met laagste prijs garantie heb je zeker de laagste prijs. Verder zijn er alleen vakantieparken hierbij aangesloten en er zijn natuurlijk heel veel andere opties in de buurt waar je naar toe wilt.

 2. Krystle

  Ik heb daar nog nooit op gekeken maar ben wel alvast opzoek om iets te boeken. Thanks voor de tip!

 3. Wij hebben al een paar keer een surprise weekend bij Center Parcs geboekt. Altijd leuk, spannend en voordeling

 4. Verena

  Dit lijkt me echt een ideale site! Ik ga deze zeker gebruiken voor de zomervakantie van 2018

 5. Deze site ken ik nog niet. Meestal bedenk ik eerst waar ik ongeveer naartoe wil en dan google ik wat er in de buurt zoal ligt. Deze site is wel handig.

 6. Nog nooit via geboekt maar heb het wel opgeslagen, altijd handig!

 7. Ik ken dit helemaal niet. Ik gebruik meestal booking.com of weekendjeweg ofzo

 8. Bungalows.nl is zo een handig website! Ik kijk er regelmatig als ik wat zoek. je krijgt een goede indruk van wat er allemaal is in Nederland.

 9. Ja wij zoeken vaak via die site. Soms ben je dan voordeliger uit. We hebben nu een bon en die kan alleen bij het vakantiepark zelf worden ingeleverd dus deze keer via de website van hun.

 10. Nee, maar het lijkt me wel handig. Het klinkt een beetje als booking.com als ik het zo lees.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial