Reizen

Win een reisgids van the Media Bay

December is de maand dat veel mensen hun zomervakantie gaan uitstippelen. Dan worden er plannen gesmeed voor een zonnige vakantiebestemming, maar ook voor een citytrip of een weekendje weg. Heerlijk die vakantie voorpret. En die wordt nog leuker als je weg kunt dromen bij mooie plaatjes en inspirerende achtergrondverhalen die je vindt in de reisgidsen van the Media Bay. Die je ook nog eens kunt winnen!

Voorpret

Ik hou van voorpret. Het plezier dat je al hebt vóórdat je op vakantie gaat. Het gesurf langs allerlei websites om een leuke bestemming te vinden; het dromen over hoe die verstilde dorpjes er in werkelijkheid uit zullen zien. En of de omgeving net zo leuk is als je hoopt dat die zal zijn. Ik verdiep mij graag in mijn toekomstige reisbestemming en ben dol op allerlei weetjes en praktische tips die mijn verblijf nog leuker kunnen maken. Een reisgids is dus aan mij wel besteed.

Volop keus

In the Media Bay shop vind je veel verschillende reisgidsen. Voor een zonnige vakantiebestemming in Europa, maar ook voor een stedentrip van een paar dagen in eigen land of net over de grens. Er is volop keus.  Daarnaast zijn de gidsen heel voordelig. De prijzen variëren van 5,– tot 10,–. Dus een een perfect cadeau voor de komende feestdagen.

Een greep uit het aantal beschikbare reisgidsen

Printen of downloaden

Iedere reisgids bevat een aantal uitgewerkte wandelingen die je langs bekende, maar ook minder bekende plekken in de omgeving leiden.  Maar je vindt er ook praktische reistips, de meest bekende highlights en tips van locals over verborgen plekjes die je als toerist nooit en te nimmer zal weten te vinden.

Geen blabla maar concrete, kant-en-klare info die je kunt printen op A4 formaat. Maar ook kunt downloaden op je tablet of smartphone. Zodat je alle achtergrond informatie altijd “in de hand” hebt.

Op de plattegrond staan de bekende highlights aangegeven mét aanvullende informatie

Give away

Ik ben fan van de reisgidsen van the Media Bay. En misschien word jij dat ook wel.  Ik mag namelijk 5 lezers van Mam is de hort op blij maken met een kortingscode van elk 5 euro. Die je kunt besteden in the Media Bay shop. En omdat de reisgidsen heel voordelig zijn betekent dit in de meeste gevallen dat je een gratis reisgids kunt uitzoeken.

Hoe maak je kans?

 • Like mijn Facebook pagina;
 • Reageer hieronder met een geldig e-mailadres of reageer op de Facebook pagina van Mam is de hort op;
 • Vertel welke reisgids je het liefst wilt hebben;
 • Like dit bericht.
 • Delen mag natuurlijk ook, maar hoeft niet.

Deze actie loopt tot en met 4 december 2017. Op 5 december maak ik op de Facebook pagina van Mam is de hort op de 5 winnaars bekend. De winnaars krijgen dan een code waarmee zij gelijk een gratis reisgids of een reisgids met korting kunnen bestellen. Dus als je nog een last minute cadeau nodig hebt grijp dan je kans en doe mee.

Welke reisgids wil jij graag hebben?

27 Reacties

 1. Wat leuk! Ik kende dit nog niet echt eigenlijk!

  • marion.stam

   Je kunt nog meedoen Laura. Het enige dat je hoeft te doen is de Facebook pagina van Mam is de hort op te liken.

 2. Leuk zo’n winactie! Ik doe niet mee, maar succes aan de rest!

 3. Leuk zo’n winactie! Ik doe niet meer, maar succes aan de rest!

 4. Wat super handig zo’n handzaam en volledig gidsje. Mocht ik komend jaar weer gaan reizen hou ik dit zeker in mijn gedachte!

 5. Ik kende de reisgidsen nog niet! Ziet er leuk uit =)

 6. Wij gaan volgend jaar een weekendje naar Gent en kan zeker wel een reisgids daar gebruiken

  • marion.stam

   dan moet je zeker meedoen. je hoeft alleen maar de Facebook pagina van Mam is de hort op te liken.

 7. Eke

  Leuke winactie! Ik ben in juni uitgerekend dus waarschijnlijk gaan we een weekje CenterParcs doen, net heel erg reisgidswaardig, haha

 8. Ik ken de gidsen zeer goed 😉 en het zijn aanraders!

 9. Wat handig. Dit kende ik totaal nog niet. Ben helemaal nog niet bezig met mijn vakantie eigenlijk

 10. meedoen, zijn super leuke gidsjes

 11. Ik wist niet dat zoiets bestond, lijkt me wel heel handig op mee te hebben op je smartphone!

 12. Ik heb dingen altijd het liefst op papier. Dus ik zou denk ik een reisgids uit de bieb halen.

 13. altijd handig zo’n gids, ik heb nog geen vakantie gepland staan dus voorlopig niet nodig

 14. Ahhh, ik ga dit weekend naar Maastricht! Handig die boekjes.

 15. Dit klinkt als een fijn hulpmiddel voor op vakantie. Soms heb je geen internet of heel weinig in het buiteland en dan kan dit zeker een uitkomst bieden.

 16. Voorpret is bijna het beste aan de vakantie wij hebben al geboekt voor de zomer en zijn nog aan het kijken voor eind mei

 17. Wat leuk zeg! Ik ben totaal nog niet met de vakantie bezig voor aankomend jaar. Normaal zit ik altijd helemaal voor plannen waar ik heen wil, maar in februari verwachten wij ons kindje dus eerst eens even kijken hoe dat gaat. Grappig dat ze ook een reisgids van Zeeland hebben. Dat is bij ons redelijk in de buurt dus als ik win, zou ik die graag willen hebben. Dan kunnen we toch een beetje dagjes weg met de kleine en toch in de buurt zijn 🙂

 18. Krystle

  Leuke giveaway! Ik sla deze over. Succes aan iedereen die meedoet.

 19. Wat handig zeg. Ik heb er zelf nog niet eerder van gehoord.

 20. dat is leuk zeg!
  ik zou hem uitprinten als ik op stedentrip zou gaan.

 21. Super leuk! Ik ga over een paar weken naar Praag, zal eens moeten kijken of ze daar ook een van hebben! 😀

 22. Leuke winactie! Jammer dat de Azoren er niet bij staan anders had ik zeker meegedaan!

 23. Ach wat leuk! Een extra sinterklaascadeautje op 5 december haha

  • marion.stam

   Dan zou ik zeker meedoen Vera. Je hoeft alleen maar de Facebook pagina van Mam is de hort op te liken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial