lightfestivals in het Noorden

Noordelijk evenement om in de kerststemming te komen

Voor het Light festival hoef je komend weekend niet naar Amsterdam. Ook in de Noordelijke hoofdsteden zijn volop activiteiten om in de kerststemming te komen. Zo zijn Leeuwarden en Groningen natuurlijk prachtig verlicht maar in het centrum van Groningen wordt een bijzonder evenement georganiseerd wat leuk is om naartoe te gaan. Namelijk WinterWelvaart in Groningen.

WinterWelVaart

Van 15 t/m 17 december zijn er in en rond de Hoge en Lage der A historische schepen te zien. Zowel aan boord van de verlichte historische schepen als op de kade is er het hele weekend muziek en wordt er een cultureel programma aangeboden.

WinterWelvaart Groningen

Ook is er een gezellig kerstmarkt, maar dan één met een knipoog! Dus zonder Bratwust en mierzoete lekkernijen. Wel zijn er gezellige houten huisjes waar je een uitgebreide selectie aan winterse producten, kunst en antiek, eten, drinken en allerhande snuisterijen kunt vinden.

Maar er is meer te beleven. Eigenlijk te veel om hier te noemen. Kijk even op www.winterwelvaart.nl daar vind je alle activiteiten.

Dus op naar het Noorden voor  dit bijzondere evenement.

Related Posts

10 thoughts on “Noordelijk evenement om in de kerststemming te komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.