en nog veel meer

3 leuke kerstgeschenken voor mannen

Het is altijd lastig; cadeaus zoeken voor kerst. Het liefst wil je een leuk persoonlijk cadeau doen, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Met name voor mannen is het lastig om een cadeau te verzinnen. Er zijn veel verschillende mannen met uiteenlopende interesses. Zo is er aan de ene kant de gadget man die erg van de nieuwste snufjes op het gebied van technologie houdt en aan de andere kant de natuurliefhebber die niks liever wilt dan een leuke wandeling maken door de natuur. Hier een aantal leuke kerstgeschenken voor iedere man.

Iets te eten of drinken

Eten en drinken doen het altijd goed. Met name als het net even iets anders is dan normaal. Wat eet of drinkt hij het liefst en ga vervolgens op pad om iets verrassends te kopen. Leuke aparte hapjes of drankjes kun je kopen op de markt. Hier staan vaak kraampjes met net even iets anders dan dat je in de supermarkt vindt. Hier slaag je bijna altijd wel als je op zoek bent naar hapjes of drankjes als geschenk voor jouw man. Ook online is er tegenwoordig veel te vinden op dit gebied. Kijk eens rond naar lekkere worstjes of lekkere speciaal biertjes. Ook worden tegenwoordig hapjes en drankjes gecombineerd in snoepjes. Zo heeft Jack & Daniëls bijvoorbeeld toffees met de smaak van het drankje; net even iets anders waardoor je jouw man op een leuke manier verrast.

Kledingstuk

Een kledingstuk is misschien wat saaier dan andere geschenken, maar doet het toch altijd goed. Vooral als jouw man niet van shoppen houdt. Het meest gebruikte argument van mannen om een T-shirt of broek niet te kopen die ze toch wel leuk vonden is: ik heb het toch niet echt nodig of dat T-shirt is toch net iets te duur. Als je goed hebt opgelet weet je dus al wat hij leuk vindt en waarmee jij hem dus goed kunt verrassen.

Een tijdschrift of een leuk boek

Een ander leuk cadeau is leesvoer. Houdt hij ervan om te lezen? Dan is een tijdschrift of een leuk boek een leuk cadeau om te geven. Houdt hij van sport, natuur of heeft hij een andere interesse? Er is voor elke interesse wel een leuk tijdschrift of een goed boek te vinden. Je kunt tevens een boekenbon of iets dergelijks geven zodat hij zelf iets kan uitzoeken. Dit is wel wat saaier dan zelf een goed boek kopen. Wanneer je laat blijken dat je zijn interesses goed kent, maakt dat toch altijd wel wat meer indruk dan een boekenbon.

  1. Ja het is lastig voor de mannen… ik ga dit jaar ook voor wat te drinken voor de mannen, dan heb ik tenminste een cadeau waar ze blij mee zijn 😉

  2. Leuke cadeautips en een leuk tijdschrift en boek doet het inderdaad altijd goed! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén