Ik zat laatst een beetje te stoeien met een nieuwe lay-out.  Er zijn bij WordPress namelijk heel veel leuke  thema’s verkrijgbaar. En soms wil je eens wat anders. Maar welk thema past bij de uitstraling van mijn blog?

Lay-out uitproberen

Dus ik probeerde wat. En nog eens wat. En het leuke is dat je gelijk een voorbeeld van je blog kunt zien. Je kunt dus gelijk kijken of het wat is; die nieuwe lay-out.

En toen stuitte ik op het thema Rowling. En die vond ik mooi. De kleur rood komt mooi naar voren; het intro wordt leuk uitgelicht met rode aanhalingstekens. En de homepage is erg overzichtelijk. Heel verfrissend allemaal.

Opeens een nieuwe lay-out

Ik weet niet wat ik (verkeerd) heb gedaan. Maar opeens was mijn hele lay-out veranderd. En niet eens met het thema waar ik enthousiast over was. Een van mijn probeersels  had de uitstraling van mijn blog totaal veranderd. En ook nog op een moment dat ik helemaal geen tijd had om alles terug te zetten.

Thema is eenvoudig aan te passen

Gelukkig kon ik mijn blog met een paar eenvoudige muisklikken aanpassen. Het logo kwam weer tevoorschijn, de social media iconen waren er weer.  Je kon weer zien welke mensen mijn blog allemaal volgen op Facebook.  En ook de meest gelezen berichten kwamen weer “boven water”. Net zoals de directe link naar mijn Mediakit.

Dingen die weg zijn

Natuurlijk zijn er ook functionaliteiten die niet werken met dit thema. Zoals advertenties. En ik had juist net door hoe ik die op mijn blog kon zetten. Maar daar verzin ik wel weer wat op. De eerste indruk is goed. Tenminste dat vind ik.

Wat vind jij van de nieuwe lay-out van Mam is de hort op? 

Related Posts

19 thoughts on “Nieuwe lay-out

  1. Ik ken je vorige lay-out niet. maar deze ziet er prima uit. Zelf stoei ik altijd graag met de lay-out en het uiterlijk van mijn blog. Beetje digitaal fröbelen ?

  2. Ik ken je vorige lay-out niet. maar deze ziet er prima uit. Zelf stoei ik altijd graag met de lay-out en het uiterlijk van mijn blog. Beetje digitaal fröbelen ?

  3. Ik vind het altijd een heel gedoe, er komt toch altijd meer bij kijken dan je verwacht! Toch goed dat je zo nu en dan het thema aanpast en zo steeds beter je eigen stijl kunt vinden! Die laatste dingetjes komen straks ook wel weer! Fijne Feestdagen alvast!

    1. Leuk dat je zo eerlijk reageert Nicole. Op zich vind ik dit thema mooi maar er zijn ook een paar dingen waar ik minder enthousiast over ben.

  4. Ik heb mijn lay-out nog nooit veranderd. Heb al wel heel vaak gekeken, maar nog niet echt iets gezien waar ik een juich gevoel bij kreeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.