Geen verzendkosten bij je online bestelling met deze 3 tips

online bestelling verzendkosten

Het nadeel van online shoppen is dat je verzendkosten moet betalen. Maar voor de rest zijn er alleen maar voordelen.  Je kunt je online bestelling doen op het moment dat het jou het beste uitkomt en voor je het weet heb je je spullen in huis. Dat is handig. Je hoeft er de deur niet voor uit dus je hebt ook geen last van boodschappen ergernissen waar ik laatst een heel artikel aan wijdde. 

Daarnaast is de online shop altijd open en vaak heel overzichtelijk. Maar voor deze service betaal je natuurlijk wel verzendkosten. Toch kun je de verzendkosten in veel gevallen omzeilen. Hoe je dat doet, dat lees je hier.

1. Laat je online bestelling afleveren in de winkel

Bij verschillende winkels zoals HEMA en Bruna kun je online winkelen en je bestelling gratis laten bezorgen in de winkel van jouw keuze. Je betaalt dan niets extra voor het verzenden. Is er een van deze winkels bij jou in de buurt? Haal je bestelling tijdens het winkelen dan gewoon even op.

2. Gebruik kortingscodes

Als vaste klant van online winkels ontvang je vaak kortingcodes waarmee je geen verzendkosten hoeft te betalen. Ben je geen vaste klant? Op Actiecode zie je in een oogopslag in welke periode en welke winkel zo’n actie heeft.

3. Spaar je bestellingen op

Vaak zijn bestellingen boven een bepaald bedrag verzendkosten-vrij. Heb je dus meerdere bestellingen bij dezelfde winkel, doe deze dan tegelijk.
Het scheelt verzendkosten.

 

Heb jij nog meer tips om op de verzendkosten van je online bestelling te besparen? Laat gerust een reactie achter.

10 Antwoorden op “Geen verzendkosten bij je online bestelling met deze 3 tips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.