en nog veel meer

Lees (ie) zondag: alle artikelen van week 4 op een rijtje

Vorige week lanceerde ik de rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday. Speciaal  voor degene die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik de artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

3 manieren om verzendkosten te omzeilen

Waarom ik zo dol ben op online shoppen? Je kunt je bestelling doen op het moment dat het jou het beste uitkomt en voor je het weet heb je je spullen in huis. En je hoeft de deur er niet voor uit dus je hebt ook geen last van boodschappen ergernissen waar ik laatst een heel artikel aan wijdde.

Daarnaast is de online shop altijd open en vaak heel overzichtelijk. Maar voor deze service betaal je wel: namelijk verzendkosten. Toch kun je de verzendkosten in veel gevallen omzeilen. Hoe je dat doet, dat lees je in 3 manieren om verzendkosten te omzeilen

manieren om geen verzendkosten te betalen

Er zijn zeker manieren om geen verzendkosten te betalen

Wat moet ik met de broodbakmachine?

De broodbakmachine: begin 2000 waren broodbakmachines hip and happening. In die tijd had iedereen er een en trok de geur van vers gebakken brood door menig huisgezin. Maar hoe is dat nu? Uit de reacties onder wat moet ik met de broodbakmachine maak ik op dat verschillende mensen er een in huis hebben. Maar al jaren niet meer gebruiken. Wellicht kan dit lekkere recept je helpen om de broodbakmachine nieuw leven in te blazen.

De broodbakmachine staat al jaren werkloos in de kast

De broodbakmachine staat al jaren werkloos in de kast

Ski’s huren. Doe je dat in Nederland of op je vakantieadres?

Man en kids zijn gisteren richting Franse Alpen vertrokken. Ondanks dat ze maar met z’n drieën zijn zit de auto behoorlijk vol en hebben ze mede daardoor besloten om ter plekke hun ski’s  te huren.

Maar wat is verstandiger? Dat je je ski’s huurt bij de sportwinkel in de buurt of toch op de plaats van bestemming? De voor- maar ook de nadelen van het huren van ski’s in Nederland en op je vakantieadres zet ik op een rijtje.

ski's huren

De voor- en nadelen van het huren van ski’s in Nederland en op je vakantieadres op een rijtje.

Gratis to see’s tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018

Misschien heb je gisteravond op NPO 1 naar de openingsceremonie van Leeuwarden-Fryslân 2018 gekeken. En heb je na het zien van de uitzending zin om een of meerdere activiteiten te bezoeken. In gratis to see’s tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018 vind je de leukste evenementen die ook nog eens gratis te bezoeken zijn.

culturele hoofdstad 2018

Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion.

  1. Zo een handig overzicht. Ik bestel bv. nooit van uit de US, want dan zit je met dure verzendingskosten + 30€ douane kosten wanneer het pakketje aan je deur komt. De meeste webshops waar ik bestel hebben geen leveringskosten vanaf een bepaald bedrag (bv. 50€) en meestal zit ik daar toch net boven waardoor de levering gratis is.

  2. Haha ja ik heb ook een broodbakmachine die ik nooit gebruik 🙂

  3. Handig overzicht weer, ik had je artikelen al gelezen! 🙂 Fijne zondag!

  4. Leuk dat je zo een overzichtje gemaakt hebt

  5. Wat een interessante blogberichten. Ik hou me er deze avond zeker eens mee bezig om ze door te nemen!

  6. Weer leuke artikelen heb je deze week, heb alleen die ikzelf interessant vond om te lezen gelezen en zo’n weekoverzichtje is dan ook superhandig.

  7. Bedankt weer voor het handige overzicht. Ik kende dit keer een aantal posts nog niet!

  8. Leuk overzichtje! Ik heb inderdaad ook een broodbakmachine gehad, maar deze wilde een collega lenen en ik niet meer terug 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial