Mam is niet de hort op

Lees(ie) zondag alle artikelen van week 6 op een rijtje

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degene die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Tweet van de week: #kraanwater in de horeca

Waarom krijg je in Nederland niet gewoon, zoals in zo ongeveer elk land ter wereld, een karafje water op tafel als je een restaurant bezoekt? Of kun je in de #horeca niet gewoon een glas #kraanwater bestellen?

Dit artikel heb ik uit mijn archief gevist omdat ik zag dat de hashtag #kraanwater trending was. De Europese Commissie wil dat mensen minder water uit plastic flesjes drinken en hun dorst aan de kraan lessen. Eurocommissaris Frans Timmermans wil ook dat cafés hun klanten gratis kraanwater aanbieden. Maar daarover zijn de meningen verdeeld.

In deze Tweet of de week zal ik mijn mening niet in 144 tekens ventileren (tegenwoordig zijn het er meer geloof ik) maar in een speciale blogpost .

Hoe aantrekkelijk is de POP-selectie van IENS?

Doordat ik een keer heb gereserveerd via IENS ontvang ik af en toe hun Nieuwsbrief in mijn mailbox. Hoewel ik bezig ben om van een aantal (ongevraagde) nieuwsbrieven af te komen is dit een Nieuwsbrief die ik graag ontvang. IENS heeft namelijk weleens leuke aanbiedingen en de POP-selectie is er een die ik nog niet ken. Hoog tijd om hier even in te duiken. In dit artikel kun je lezen of die actie van IENS echt zo aantrekkelijk is.

Foto: Foter

Prachtige kiek van de Fotofabriek

Vorig jaar overleed mijn paard. Maar omdat hij al 32 jaar was kwam zijn dood niet onverwacht en had ik de afgelopen jaren veel mooie foto’s van hem gemaakt.

Nu mijn paard niet meer in levende lijve in het weiland staat verdient hij natuurlijk wel een mooi plaatsje in onze Wall of Fame, zoals wij gekscherend onze wand met fotolijstjes noemen.

Maar misschien is het nog wel leuker om de foto van onze Dewald – want zo heette ons paard – op een andere manier af te laten drukken. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om foto’s te presenteren waarom zou ik dan voor het doorsnee fotolijstje kiezen? Op verzoek van de Fotofabriek schreef ik een deze review van een foto op hout.

Fotofabriek

Is het geen prachtige kiek van de Fotofabriek?

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op mijn website.

Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion.

10 Reacties

  1. Die fotokader van het paard vind ik heel leuk. En wat? Kraantjeswater in restaurants?!!

  2. Leuk overzicht. Zo ben ik weer helemaal bijgelezen. Mooie foto heb je laten printen

  3. Mooi overzicht! En zeker een heel mooie foto van je paard.

  4. Handig en leuk zo’n weekoverzicht. Wat een mooie foto van jullie paard!

  5. grappig om een overzicht te maken, ik zie meer bloggers dat doen. het is tot nu toe eigenlijk niet zo in mijn hoofd opgekomen..

  6. Mooi recap van de week op deze manier. Is wel een slimme aanpak. Dat ga ik misschien lenen voor mijn eigen blog. 😉 Zelf ben ik ook dol op foto’s op een unieke manier afdrukken. Ziet er goed uit.

  7. Ik vond vooral de post over die nepaanbiedingen erg goed. Het is ook mijn ervaring dat het vaak gebakken lucht is.

  8. Handig zo’n weekoverzichtje. Kan je ineens alles lezen als je iets gemist hebt. Prachtige foto van je paard trouwens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial