Mam is niet de hort op

Lees(ie) zondag alle artikelen van week 7 op een rijtje

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

De wondere wereld van de cadeaukaart

Het is alweer een tijd geleden dat ik een artikel wijdde aan gift for you; zo’n cadeaukaart in een glanzend doosje die je weleens in de supermarkt ziet staan. Het ziet er gelikt uit en nodigt zeker uit tot kopen. Zeker als de ontvanger alles al heeft en jij niet zo gauw iets origineels weet te bedenken. Op zo’n moment valt zo’n doosje al snel in je winkelwagentje. Maar of de ontvanger echt blij wordt van dit cadeau is nog maar de vraag.

Mij maak je namelijk niet blij met een gift for you. Ik ken zelfs iemand die de mensen, die argeloos zo’n doosje in hun winkelmandje laten vallen, wil waarschuwen om het NIET TE KOPEN. Maar dat gaat natuurlijk een beetje te ver. Welke cadeaukaarten wel leuk zijn om te krijgen lees je in de wondere wereld van de cadeaukaart. Maar helaas zijn dat ook cadeaukaarten die niet onbeperkt houdbaar zijn.

Waarom kiezen mensen voor een B&B in plaats van voor een hotel?

Donderdag 15 februari is Omroep Max weer gestart met nieuwe afleveringen van Bed and Breakfast. Ik zat natuurlijk klaar om te kijken want ik vind het altijd zo vermakelijk om te zien hoe (echt) paren elkaars B&B’s mogen beoordelen maar ook enorm kunnen zeuren over allerlei pietluttigheden. Ik heb genoten.

Maar ik blijf mij verbazen over de prijs die men durft te vragen voor een overnachting in een B&B. Ik vraag mij dan ook af Waarom kiezen mensen voor een B&B in plaats van voor een hotel. 

Waarom geen kunstgras in je tuin?

Onderhoudsvrije tuinen zijn “in” tegenwoordig. Iedereen lijkt een tuin te willen hebben met de uitstraling van een parkeerplaats waarin je niets hoeft te doen. Zodat de tijd die overblijft, besteed kan worden aan genieten met vrienden en familie.

Dat geldt niet voor mij. Ik hou namelijk erg van tuinieren en ik vind het dan ook niet erg om wekelijks het gras te maaien, de tuin te sproeien en bij tijd en wijle de kantjes te knippen.

Maar wat als niet beschikt over groene vingers? Dan is kunstgras een prima alternatief. Wist je dat kunstgras steeds vaker gebruikt wordt in “gewone” tuinen?

Ik vertel je er meer over in Waarom geen kunstgras in je tuin, dat ik op verzoek van Top Kunstgras schreef.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op mijn website.

Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion.

 

  1. Leuk dat je zo een handig blogoverzicht maakt!

  2. O, ik zou echt nooit kunstgras nemen. Je ziet het gelijk en bovendien is het beter voor het milieu om gewoon gras te nemen.

  3. Leuk en handig om dit overzicht zo te zien!! Ik ga er eens tussen kijken en klikken!! 🙂

  4. Deze drie artikelen had ik deze week inderdaad gelezen. Leuk om ze zo op een rijtje te zien.

  5. Wat een divers overzicht en leuk om zo je week eens terug te lezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén