en nog veel meer

Lees(ie) zondag, alle artikelen van week 8 op een rijtje

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Vakantieveilingen vs Hotelkamerveilingen

Ik ben een fan van Vakantieveilingen. Ooit won ik de veiling voor een overnachting op de SS Rotterdam voor een spotprijs en ging ik voor een paar tientjes een dagje zeilen op het Sneekermeer. Allemaal uitjes die ik scoorde ver beneden de “gewone prijs”. Maar er is naast Vakantieveilingen nog een veiling waarop je kunt bieden. Namelijk Hotelkamerveilingen. Maar WAAR moet je voor WAT  zijn.  In Vakantieveilingen vs Hotelkamerveilingen leg ik uit wat de verschillen zijn.

Waarom heb je in sommige vakantielanden een vignet nodig?

Als je op wintersport gaat zoals velen dit weekend dan moet je aan veel dingen denken.  Er moet van alles gehaald, gepast en gecontroleerd  worden. En gekocht worden. Want in bepaalde landen heb je een autobahn vignet nodig. In deze blogpost vertel ik  waarom  je in sommige vakantielanden een vignet nodig hebt

Vrijdag was er geen  blogpost.

Vrijdag was er geen  blogpost. Ik was nog druk bezig met een artikel over Drachten in Stijl. Want sinds vorige week weet ik dat Drachten heel stijlvol is. Binnenkort kun je hierover meer te weten komen.
Daarnaast heb ik deze week een Stella e-bike getest waarover ik een review heb geschreven. Ik had gehoopt om het artikel vrijdag te plaatsen maar ik had nog geen “groen licht” van de opdrachtgever dus moet plaatsing nog even uitgesteld worden.

Tussendoor moest ik natuurlijk ook nog even naar het schaatsen kijken. Dus druk, druk, druk en geen tijd om te schrijven. Maar morgen vind je weer een nieuw artikel op mijn website.

Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion.

  1. Ik zou het eens moeten proberen zo’n vakantieveilig, eerst jouw tips er eens over lezen!

  2. Leuk weer zo een overzicht! Ik ga die blog over hotelveilingen en vakantieveilingen eens terug lezen!

  3. Handig zo’n recap van een aantal artikelen, sommige had ik nog niet gelezen x

  4. Leuk om al je blogposts zo achter elkaar te vinden! Ik vind het ook super lastig als ze eerst je post willen zien…. Meestal doe ik daar niet aan mee! Want wat als zij dan ook nog je tekst willen veranderen? Nee hoor…. Dat is niets voor mij!

  5. Wel fijn om dan even zo een overzcihtje te maken…. Geeft de lezer even een snelle inkijk….

  6. Oh, ik vind dat altijd zo lastig als ze een post eerst willen inzien voor publicatie. Dat zorgt vaak voor vertraging is mijn ervaring. Het liefst heb ik bedrijven die de opdracht geven, en je gewoon je gang laten gaan daarna.

  7. Mam is blijkbaar veel de hort op. Leuk! Dat van die vignet vind ik een interessant artikel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial