en nog veel meer

Lees (ie) zondag: week 10

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Met een Stella e-bike heb je altijd wind mee

Een tijdje terug heb ik voor Stella Fietsen een e-bike getest.  Ik ben hiervoor naar het testcenter in Joure  gegaan. Tijdens de koffie kreeg ik een hoop informatie over de verschillende modellen. Zo hoorde ik dat er tegenwoordig ook veel schooljeugd voor een e-bike kiest. Zeker hier in Friesland waar de jeugd door weer en wind grote afstanden moet afleggen, maar ook vanwege de leuke modellen. Want wat zijn er hippe fietsen verkrijgbaar. Daar zie je niet aan af dat het een e-bike is. Wil je weten wat ik van de e-bike vond? Lees dan het artikel Met een Stella e-bike heb je altijd wind mee

e-bike

Want wat zijn er hippe fietsen verkrijgbaar. Daar zie je niet aan af dat het een e-bike is.

Koop een boek en ga gratis met de trein

Het is boekenweek. Tijdens deze week staat het Nederlandse boek centraal en zijn er weer verschillende acties. De leukste actie vind ik dat je op de laatste zondag van de boekenweek gratis met de trein mag reizen, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk. Hoe dat werkt kun je lezen in Koop een boek en ga gratis met de trein.

boekenweekgeschenk 2018

Het boekenweekgeschenk van 2018

De voor- en nadelen van Gastbloggen

Vorig jaar reageerde ik spontaan op een tweet van Liefde voor Reizen waarin zij een oproep deden voor gastbloggers. Omdat wij in de voorjaarsvakantie op wintersport naar de Italiaanse Dolomieten zouden gaan, leek het mij leuk om daar een blog over schrijven. Zo kwam van het een het ander en verscheen mijn  artikel Grenzeloos skiplezier in de Italiaanse Dolomieten op de website van Liefde voor Reizen. Maar omdat mijn artikel alleen daar zichtbaar was en niet op Mam is de hort op kun je het HIER ook lezen!

Gastbloggen is goed voor je ego. Maar er kleven ook nadelen aan.  De voor- en nadelen van gastbloggen zet ik even voor je op een rijtje.

gastbloggen

De voor- en nadelen van gastbloggen

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op mijn website.

Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

 1. De blogpost over het gastbloggen spreekt me het meeste aan en heb ik (ik denk) vorige week zien voorbijkomen op Facebook 🙂

 2. Fijn overzicht weer! Ik doe ook graag gastblogs en heb er zeker wel een paar gedaan!

 3. Die van het gastbloggen heb ik van de week gelezen. Handig om zo alles op een rijtje te zetten.

 4. Die van het gastbloggen heb ik gelezen, ik vind het altijd erg knap als iemand nog voor andere blogs kan schrijven. Ik heb het zo al druk genoeg

 5. De post over gastbloggen kende ik nog niet. Die ga ik eens nader bekijken. Zelf doe ik het zelden tot nooit, omdat ik er niet zo’n fan van ben.

 6. Wat een handige tip van Armande.net!!
  Ik zelf heb wat ski en snowboardplezier in te halen want we zijn dit jaar niet geweest. Dus ik ga je gastblog eens bezoeken!

 7. Slim bedacht zeg die Lees ie rubriek!
  Die van gastbloggen ga ik ook nog lezen.
  Ik heb zelf nog nooit een gastblog geschreven, heb al wel een paar gastbloggers op mijn blog gehad…
  Ik weet niet zo goed wat doen daarmee, dus ik denk dat ik die voor-en nadelen maar eens moet lezen!

 8. Ik heb geregeld een gastblog geschreven. Ik denk dat je het voordeel niet zozeer moet zien dat het hordes bezoekers voor je eigen site oplevert, maar wel voor je google ranking.
  Daarom moet je in zo’n geval proberen of je een link naar je eigen site mag plaatsen in de tekst zelf, met een anchor waarmee je beter wilt scoren bij google. Daar heb je veel meer aan dan alleen een linkje onderaan de pagina. In beide gevallen moet het wel een do-follow link zijn natuurlijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial