De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

De beste budgettips voor een weekend de hort op

Dit weekend  ben ik een weekend de hort op. Gezellig met mijn man naar Breda. Even lekker de boel de boel laten en genieten van een heerlijk verblijf in een hotel. Slapen in een fris opgemaakt bed en de volgende ochtend je te goed doen aan een intercontinentaal ontbijt. Na zo’n weekend kan ik er weer helemaal tegenaan.

Dat een weekend-weg geen fortuin hoeft te kosten laat ik je zien in de beste budgettips voor een weekend de hort op.

budgettips 

beste budgettips voor een weekend de hort op.

Haal de wereld in huis met Wereldkaarten.nl

Ik ga graag “de hort op”. Ik vind het leuk om nieuwe steden én landen te ontdekken. Maar een echte globetrotter ben ik niet.  Je weet wel zo iemand die altijd op reis is en aan iedereen wil laten  zien waar hij of zij is geweest of in de toekomst naartoe wil gaan.

Toch vind ik van die vintage wereldkaarten wel  leuk in het interieur. Ik  was dan ook verrast toen Wereldkaarten.nl mij vroeg of ik een wereldkaart  wilde uitzoeken om te reviewen.

In Haal de wereld in huis met Wereldkaarten.nl geef ik mijn mening over de vintage wereldkaart en een handig notitieboekje met wereldkaartprint.

wereldkaart

Een vintage wereldkaart is een eyecatcher in je interieur.

Welke pannenkoek bak jij vandaag?

Vrijdag was het Nationale PannenkoekendagOmdat wij hier thuis ook gek zijn op pannenkoeken heb ik natuurlijk meegedaan. Zo stonden er pannenkoeken met spek en met appel op het menu. Maar natuurlijk ook mijn persoonlijke favoriet: een pannenkoek met mozzarella, tomaat en pesto. Wil je deze pannenkoek ook eens bakken in Welke pannenkoek bak jij vandaag? vind je het recept.

pannenkoek met mozzarella, tomaat en pesto.

pannenkoek met mozzarella, tomaat en pesto.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op mijn website.

Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion