en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 14

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Regenachtig rondje Zwolle

Eind vorige zomer heb ik samen met mijn beste vriendin  een rondje Zwolle gefietst. Een fietsroute van zo’n 39 kilometer die ik vond op Route.nl.  Rondje Zwolle bestaat al een tijdje maar is in 2015  “nieuw leven in geblazen”. Wat wil zeggen dat er nieuwe bewegwijzering is aangelegd en dat er zelfs een fiets-app is ontwikkeld. Kortom moderne techniek voor veel fietsplezier. Meer over onze fietstocht kun je lezen in Regenachtig rondje Zwolle

IJsheiligen. Geloof jij erin?

Vrijdag keer ik naar WNL Vandaag en daarin vertelde Lodewijk Hoekstra, een bekende TV-tuinman over het zomerklaar maken je je tuin. Maar hij zei niets over de Ijsheiligen. Ik snap niet dat er begin april al plantjesmarkten worden gehouden. Alsof ze een wedstrijd houden van wie er het eerst mee begint. Vooral supermarkten en bouwmarkten hebben er een handje van. Ik vind het niks en zal je vertellen waarom. Ik geloof namelijk in de IJsheiligen.

De HEMA bungalowweken zijn er weer

Lijkt het je leuk om er een paar dagen tussenuit te gaan? Zonder dat je hele budget eraan op gaat? Dan heb ik goed nieuws voor je. De Hema bungalowweken zijn weer gestart. Voor een fractie van de gewone prijs kun je een midweek óf een weekend in een bungalow van Landal bivakkeren. En het leuke is: Je betaalt hiervoor een vaste prijs zonder bijkomende kosten die een verblijf vaak extra duur maken.

In deze blogpost vertel ik hoe het werkt en tot wanneer deze actie geldig is.

Bollo Landal

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial