en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 16

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Afwisselend rondje Arnhem

Begin april was ik in Arnhem,  de stad net “boven de rivieren”. Met een mooi historisch centrum, leuke winkels en mooie natuur heeft Arnhem alles wat ik nodig heb voor een succesvol vriendinnenweekend. Daarnaast is Arnhem prima bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er logeeradresjes in alle prijsklassen te vinden en kun je er heerlijk fietsen. In deze blogpost beschrijf ik onze fietstocht en laat ik je zien wat dit weekend mij heeft gekost.

Waarom het leuk is om reacties te krijgen

Een reactie op een blogpost is net alsof je van iemand een kaartje krijgt.  Zo’n envelop die spontaan op je deurmat valt. Dat iemand laat weten dat hij of zij aan je denkt of je even een hart onder de riem wilt steken. Toch gebeurt het niet zo vaak dat lezers spontaan reageren. Natuurlijk zie je reacties onder mijn blogpost staan. Maar die zijn meestal van collega bloggers en vaak ook nog eens van bloggers die in dezelfde bloggroep zitten.  In de blogpost Waarom het leuk is om reacties te krijgen vertel ik je waarom ik dit zo leuk vind.

Zo ga ik de strijd aan met het Zevenblad

Het grootste nadeel van buiten wonen vind ik het hardnekkige onkruid in mijn tuin, dat jaarlijks de kop op steekt. Zoals Zevenblad. Een vriendelijk ogend plantje dat zich via wortelstokken vliegensvlug verspreidt en nauwelijks te stoppen is. Althans niet door mij.  Dus zit er niks anders op dan het dit jaar heel rigoreus aan te pakken. Hoe ik dit doe en of ik ook resultaat boek lees je in Zo ga ik de strijd aan met het Zevenblad

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, (als je daar nog op zit) maar je kunt ook naar Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial