en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 17

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Voordelig de hort op met Koningsdag

Met Koningsdag heb ik de hele dag in de tuin gewerkt. We hebben  eenjarigen gekocht voor de plantenbakken (hoewel je eigenlijk moet wachten tot na de IJsheiligen) en wat vaste planten voor de plekken die zijn vrijgekomen nadat ik het zevenblad rigoureus heb aangepakt.

Ik heb dus geen gebruik gemaakt van de 20% korting die je kon krijgen met een Oranje-retour van de NS. Hopelijk heb ik jou wel op een idee gebracht en ging jij op 27 april voordelig “de hort op”.

Gratis tot see’s in Leeuwarden – Fryslân 2018

Niet alleen Leeuwarden maar heel Fryslân gaat los in het culturele jaar 2018. Uit honderden projecten die in Friesland te zien zijn,  heb ik 10 gratis to see’s  in Leeuwarden – Fryslân geselecteerd die je niet mag missen. Daarnaast geef ik nog wat extra tips waarmee je nog meer uit een dagje Friesland kunt halen.

culturele hoofdstad 2018

Er gaat niets boven Groningen

Op Koningsdag was Groningen het middelpunt van de belangstelling. En kon je zien hoe leuk Groningen is.  Maar er zijn meer hotspots die leuk zijn om te bezoeken. Dus zoek je  nog wat leuke tips voor de stad Groningen dan kan ik je deze aanbevelen. Ik vond ze op live the life you love, een leuk blog waarin Daphne als geboren en getogen Groningse schrijft over dé hotspots in Groningen die je beslist gezien moet hebben.

Of wat dacht je van een gratis kunstroute  die dwars door de stad Groningen loopt. Tijdens je wandeling kom je ruim 400 beelden en andere kunstuitingen tegen. In de digitale kunst op straatgids vind je alle Groninger straatkunstwerken waarvan je gratis kunt genieten! En in mijn blogpost Er gaat niets boven Groningen vertel ik waar je heel voordelig je auto kunt parkeren.

Groningen

Groningen

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial