en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 18

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Camper huren? Er is altijd een camper die bij jou past.

Deze week had ik een leuke opdracht. Ik mocht voor Booij campers een advertorial schrijven over campervakanties.  Dus heb ik mij verdiept in hoe het zou zijn om met een camper op vakantie te gaan. Want nu  de kinderen niet meer met ons mee op vakantie gaan, veranderen ook onze vakanties en staat een vakantie met een camper  zeker op ons wensenlijstje.  Dus als het zover is dan weet ik nu al dat er altijd een camper is die bij jou past.

camper huren

Boodschappen laten bezorgen. Is dat wat voor mij?

Omdat boodschappen doen niet tot mijn favoriete bezigheden behoort,  heb ik een keer mijn boodschappen laten bezorgen.  Dat ging niet spontaan, ik had nogal wat bezwaren. Met name doordat ik mijn boodschappen niet in dezelfde supermarkt doe en mezelf een boodschappen-hopper noem.

Maar er kleven veel voordelen aan het bezorgen van je boodschappen. Maar of het laten bezorgen van de boodschappen past bij mij. Ik weet het niet. 

Herdenken doe  ik hier

Vrijdag was ik aanwezig bij een bijzondere herdenking. Namelijk in een weiland in de Zuidoostbeemster in de provincie Noord Holland  waar ieder jaar een herdenkingsplechtigheid wordt gehouden. Waarom ik juist daar aanwezig ben, lees je in herdenken doe ik hier.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial