en nog veel meer

Haal de wereld in huis met Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten.nl

Ik ga graag “de hort op”. Ik vind het leuk om nieuwe steden én landen te ontdekken. Maar een echte globetrotter ben ik niet.

Je weet wel zo iemand die altijd op reis is of na terugkomst alweer droomt over een volgende bestemming. lemand die aan iedereen wil laten  zien waar hij of zij is geweest of in de toekomst naartoe wil gaan.

Haal de wereld in huis

Ben jij wel altijd op reis? Of voortdurend bezig met het maken van plannen voor een volgende reisbestemming?  Zou je het liefst de wereld “in huis” willen halen? Dan heb ik goed nieuws. Op de website van Wereldkaarten.nl  zag ik een wereldkaart op behang. Dus als je het groots wilt aanpakken dan kun je een hele muur ermee behangen.

Vintage wereldkaarten

Maar er zijn ook Wereldkaarten in de vorm van een oude schoolplaat.  Je weet wel die platen die vroeger op scholen werden gebruikt en tegenwoordig weer helemaal hip zijn.

Ik kreeg zo’n vintage wereldkaart toegestuurd door Wereldkaarten.nl met de vraag wat ik ervan vond. Nou dat ga ik je vertellen.

Na levering door DHL zag ik dat mijn kaart heel goed verpakt zat. Hij zat niet alleen in een stevige koker. Daar omheen zat ook nog eens bobbeltjesplastic voor extra bescherming. Mijn wereldkaart kwam dus perfect bij mij aan.

verpakt in een stevige koker.

Wereldkaart.nl is onderdeel van FotoCadeau. Die je wellicht kent van Foto Op Hout en Canvas Company.

Dit  bedrijf is gevestigd is in het Friese Kollum,  op nog geen 12 kilometer bij mij vandaan. De Friese nuchterheid van het bedrijf blijkt uit de opmerking: We zijn  te nuchter om te roepen dat we de beste zijn in dit vak, maar we durven wel te zeggen dat er geen betere is.

Eyecatcher aan de wand

Ik had de kaart nog niet uit de koker gehaald of hij werd gelijk ingepikt door mijn puber zoon die de wereldkaart een mooie plek op zijn kamer heeft gegeven.

Dat was zo gepiept. De wereldkaart die geklemd zit tussen twee stevige houten latten, hangt met het speciale koordje zo aan de muur. Daar hangt hij prachtig. In combinatie met de reissouvenirs die hij verzamelt is het een prachtige eyecatcher aan de wand.

prachtige eycatcher aan de wand.

Gadgets met wereldkaartprint

Gelukkig was er ook nog een cadeautje bij voor mij.  Want bij Wereldkaarten.nl  verkopen ze  ook allerlei  gadgets, bedrukt met een wereldkaartprint.

Zoals dit leuke notitieboekje,  waarin je als blogger gelijk al je ingevingen kunt opschrijven. De print van dit boekje doet mij denken aan ouderwetse kaarten. Daarnaast is het formaat super handig voor onderweg, tijdens een vergadering of om gewoon je  wekelijkse boodschappen in te noteren. Het boekje in A5 formaat is verticaal te gebruiken en de velletjes scheur je er gemakkelijk uit.

Het boekje met wereldkaartprint is verticaal te gebruiken

Nog meer “wereldse waar”

In de webshop van Wereldkaarten.nl vind je naast 90 unieke wereldkaarten nog veel meer “wereldse waar” waarmee je kunt laten zien waar jij allemaal al bent geweest of wat de toekomst voor jou in petto heeft!

 

Dit artikel is een samenwerking met Wereldkaarten.nl 

 

 

 1. Leuk in vintage map, lijkt precies op die tijdens de aardrijkskunde les van vroeger!

 2. Verena Friederich

  Ik vind zo’n wereldkaart altijd een heel tof effect geven aan het interieur! Ook deze is erg mooi

 3. Krystle

  Heel gaaf zo’n grote wereldkaart voor aan de wand! En zo steek je er ook nog wat van op

 4. Wat een prachtige wereldkaart! Ik snap je zoon heel goed dat hij hem meteen inpikte. En het notitieboekje vind ik ook erg leuk.

 5. Wij hebben zelf een wereldbol staan waar we foto’s op plakken, maar dit is ook super leuk!

 6. Ik had vroeger altijd een wereldkaart op mijn kamer hangen. Enorm interessant vond ik het!

 7. Erg leuke wereldkaart. Mijn zoon is gek op Wereldkaarten en over de ruimte buiten de aarde.

 8. ik vind dit echt heel erg leuk, ik heb laatst placemats voor op het bureau van de jongens gekocht met de wereld kaart er op. Te leuk!

 9. Wat een leuke shop! Ik ben ook gek op kaarten om bij weg te dromen waar de volgende trip naar toe gaat

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial